Sådan ændres et hyperlink med JavaScript

December 1

Sådan ændres et hyperlink med JavaScript


JavaScript er et objekt-orienteret programmeringssprog, der normalt bruges til at forbedre brugervenligheden og gøre hjemmesider mere dynamisk. En af de mest dynamiske aspekter af JavaScript er dens evne til at behandle links, så brugerne kan navigere fra en webside til en anden eller endog fra én del af en webside til en anden del inden for samme side. For at ændre et hyperlink, behøver du kun at have adgang til websiden kode i en web-redigeringssoftware program eller kopiere og indsætte koden i et program som Notepad.

Instruktioner

1 Åbn den webside, der indeholder hyperlinket, du ønsker at ændre i din web redigeringssoftware eller i Notepad eller Wordpad.

2 Find hyperlinket. Alle JavaScript hyperlinks er klemt inde mellem hyperlink referencepunkter tags, der ser sådan ud: <a href="Myhyperlink.com"> Min Hyperlink </ href>.

3 Ændre placeringen af ​​linket ved at indsætte en ny web-adresse i koden. For eksempel at ændre Myhyperlink.com til Yahoo.com, ville du indsætter Yahoo.com inde i "a href" tag.

<a href="yahoo.com">

4 Indsæt en ny tekst i forbindelse med det nye link i mellem hyperlink reference- tags, som dette: <a href="yahoo.com"> Gå til Yahoo </ href>.

5 Gem din webside. Du kan derefter uploade den til internettet via en filoverførsel program.


relaterede artikler