Fejlfinding en Epson 1280

April 8

Epson 1280 er en inkjet printer udgivet i 2003 som en del af Stylus linje af printere. Som med de fleste printere, kan 1280 funktionsfejl på lejlighed. Mange af de problemer med 1280 er fælles og let at løse. Før du sender maskinen ud til service, løse problemet med 1280, og forsøge at lave dig selv.

Støj Efter blækpatronerne er installeret

Når blækpatroner er installeret i 1280, at printeren tager op til 2 minutter at oplade printerhovedet. Dette sikrer velfungerende printhovedet og jævn fordeling af blæk ved udskrivning. Ved opladning, vil strømindikatoren blinker. Må ikke slukke printeren, indtil lyset holder op med at blinke. Hvis du afbryder opladningen, kan dine fremtidige udskrifter indeholder for meget blæk. Hvis lyset fortsætter med at blinke efter 5 minutter, slukke for maskinen og tænd den igen.

En anden mulig årsag til støj er at blækpatronen klemme ikke skubbes ned og sikker. Klemmen skal skubbes ned for at låse patronerne på plads.

Endelig, så tjek printeren til eventuel emballage, der ikke kan have været fjernet, når opsætning af printeren.

Langsom udskrivning

De 1280 kan udskrive op til ni sider i minuttet, når der udskrives i sort og hvid. Du kan finde dog, at printeren lejlighedsvis kører meget langsommere end den maksimale sats. Hvis printeren kører for langsomt, skal du kontrollere, at computeren opfylder minimumskravene for printeren. Den 1280 kræver mindst en 200 MHz Pentium-processor, 64 MB RAM og 120 MB ledig plads på harddisken. De fleste computere opfylder disse krav, så du kan få brug for at foretage yderligere justeringer. Først slette overskydende filer og programmer fra din harddisk til at øge plads, og defragmentere harddisken. Luk alle åbne programmer på din computer, som du ikke bruger, da de optager flere ressourcer.

Man kan også øge hastigheden af ​​udskrifter ved at reducere kvaliteten af ​​udskriften. I "Udskriv" vinduet, vælg "Egenskaber", vælg "Black" og flyt "Kvalitet / Hastighed" skyderen til "Speed".

Sløret eller udtværet udskrift

Hvis udskriften er sløret eller blækket er udtværet, skal du kontrollere, at papiret ikke er våd eller krøllet. Nogle papir har en særlig print side, som generelt er hvidere eller blankere end den modsatte side. Trykningen af ​​papiret skal være med forsiden opad i 1280.

Nogle typer af papir, såsom fotopapir, ikke absorberer blæk så hurtigt som andre typer papir, hvilket betyder, at blækket er længere om at tørre. Hvis du udskriver flere sider på én gang, tage hver udskrift, som det kommer ud af 1280, og placere den på en tør, flad overflade i et par minutter, så det kan tørre. Dette vil holde de andre sider fra udtværing den våde blæk på papiret.


relaterede artikler