Hvorfor har min Media Player Slow Down min computer?

February 24

Du kan finde dig selv ønsker at se en video-fil på din computer, mens du arbejder på en anden opgave, men opdage din computer kører meget langsomt. Dette skyldes, at medieafspilleren bruger en stor mængde systemressourcer.

Computer Speed

Den væsentligste årsag en medieafspiller ville sinke computeren er fordi du ikke har nok RAM hukommelse eller en hurtig nok processor til at køre filen og multitaske. Medieafspilleren buffere videofilen i computerens tilgængelig RAM; og hvis du ikke har nok RAM til at indlæse video og udføre din opgave, vil du bemærke din computer kører langsommere eller videoen bliver urolig.

Filtyper

Den filtype, du arbejder med, kan også påvirke din computers ydeevne under afspilning af medier. Hvis filen er i high definition eller kodet ved en høj datahastighed, er det sandsynligt, en meget stor fil og kræver en masse hukommelse til at køre.

Løsninger

Prøv at skrumpe video vinduet ned til størrelse, så medieafspilleren ikke bruger så meget hukommelse til at spille det på sin fulde opløsning. Hvis dette ikke virker, så prøv at overføre din video til en anden enhed til afspilning. Det frigør alle computerens ressourcer til andre opgaver.


relaterede artikler