Sådan Opdater Windows Security Token Uden Reboot

July 4

Sådan Opdater Windows Security Token Uden Reboot


Når en ny bruger tilføjes til en gruppe i Windows, kan brugeren ikke være i stand til straks at få adgang til applikationer og netværk ressourcer til rådighed for denne gruppe, fordi gruppens sikkerhed token ikke har opdateret for brugeren. Windows-domænecontroller tildeler sikkerhedstokens til gruppemedlemmer baseret på de brugere, der er nævnt i det domæne serverens gruppemedlemskab cache. Som standard er gruppemedlemskabet cache opdateres hver otte timer. Genstart brugerens computer vil tvinge domænecontrolleren at opdatere brugerens sikkerhed token, men sikkerheden token kan også opdateres uden en genstart ved manuelt at opdatere gruppemedlemskabet cache på domænet serveren.

Instruktioner

1 Log ind den domænecontroller, som brugeren mangler ordentlig sikkerhed token er logget på.

2 Åbn Windows Run Utility. Klik på Windows "Start" og derefter klikke på "Run".

3 Åbn Windows kommandoprompt den. I Kør vinduet skriv "cmd" og derefter klikke på "OK."

4 Åbn Microsoft LDP Support Tool. Skriv "LDP" ved kommandoprompten og trykke på "Enter".

5 Åbne forbindelser. Klik på "Connections" i programvinduet LDP og derefter klikke på "tilslut". Boksen LDP "Servers" vises.

6 Angiv den server, der skal ændres. Skriv navnet på det domæne-server, der vedligeholder gruppemedlemskab cache og klik på "OK."

7 Vælg "Bind" i menuen forbindelser i programvinduet LDP. Boksen "Bruger" vises.

8 Indtast administratorkonto og adgangskode legitimationsoplysninger. Skriv "Administrator" i feltet "Bruger". Skriv administratoradgangskoden ind i feltet "Password". Klik på "OK" for at fortsætte.

9 Åbn menuen "Browse". Klik på "Browse" i programvinduet LDP og klik på "Rediger" fra den viste menu. Den "Attribut" vinduet vises.

10 Angiv opgave at ændre. Skriv "updatecachedmemberships" i Attribut vindue og skriv "1" i feltet "Value". Den LDP programvindue vender tilbage til forkant.

11 Opdater cache medlemskaber. Klik på "Udvidet" afkrydsningsfelt i programvinduet LDP og derefter klikke på "Run". De cachede gruppe medlemskaber vil opdatere og tildele en opdateret sikkerhed token til alle gruppemedlemmer uden behov for at genstarte domænecontrolleren eller brugers computer.


relaterede artikler