Sådan Oplåsning en AMD Athlon XP 1800

January 12

Sådan Oplåsning en AMD Athlon XP 1800


Mange computer-processorer kommer med nogle af deres funktioner "låst", hvilket betyder, at processoren ikke bruger sit fulde mulige effekt. "Frigørelse" sådan en processor væsentlige rejser magt processor, hvilket gør det til at fungere ved en højere hastighed. På en Athlon XP processor, denne proces er noget simpelt, selv om det kræver detaljeret arbejde på små dele af processoren.

Instruktioner

1 Drej Athlon XP 1800 igen og finde de L1 broer. L1 broer er sæt af to metal faner, der sidder ved siden af ​​hinanden på CPU. Broerne betragtes som "L1" broer vil alle være sammen et et område mærket "L1".

2 Rengør CPU. Tape over de andre broer. Disse broer vil også være i sæt og vil ligne L1 broen, men vil have forskellige etiketter (dvs. L2 eller L3)

3 Påfør "hul fyldstof" i den oplåsning kit til L1 broen for at udfylde eventuelle huller på processoren. Lad kløften fyldstof til at tørre og rense området for at fjerne overskydende fyldstof. Leddene i L1 broen område vil nu blive udfyldt.

4 Påfør ledende fedt på hver L1 bro. For at tilslutte broerne, anvende fedt mellem de to metal faner ved hjælp af en PIN-kode og forstørrelsesglas. Dette sikrer præcis placering af fedt.

5 Efter fedtet er tørret, kontrollere L1 broerne under lup for at være sikker ingen af ​​fedt har vedhæftet to broer sammen. Hvis to broer er fastgjort, skal du bruge stiften til at fjerne fedt fra mellem broerne.

TIPS

  • Hvis du har svært ved at identificere hvilke sæt af konnektorer er en bro, en simpel regel er, at de to sider af broen vil være adskilt af en rille i CPU'en.
  • Frigørelse en CPU vil sandsynligvis ugyldiggøre enhver garanti på CPU.

relaterede artikler