Sådan Slet en fil Ud af en karantæne mappe

July 23

Når dit anti-virus software program opdager en inficeret fil, betyder det ikke automatisk slette filen fra dit system. I stedet placerer filen i en karantæne mappe for at forhindre det i at påvirke andre filer eller programmer på din computer. Hvis du er bekymret for at efterlade en fil på din computer, der er blevet kompromitteret af en virus, kan du slette filen fra karantæne mappe på din anti-virus software.

Instruktioner

1 Start din anti-virus program. Både McAfee og Norton har samme grundlæggende proces for at få adgang til og slette elementer i karantæne. Fra hovedmenuen, finder den indstilling, der giver dig mulighed for at styre elementer i karantæne.

2 Gennemgå de forskellige filer, du har anført i din karantæne-mappe. Den anti-virus program giver navnet på den fil, risikoniveauet, virustype og aktuelle status. Hvis du ser en fil, du ønsker at fjerne, fremhæve navnet fra mappelisten.

3 Se de tiltag til rådighed for den bestemte fil, du har valgt. For de fleste filtyper, har du mulighed for enten at slette eller gendanne den inficerede fil. Vælg "Slet Filer" for at fortsætte.

4 Klik på "Ja", når pop op-vinduet vises. Det er den måde, at den anti-virus software gør sikker på du vil slette filen ud af karantæne mappe. Det vil derefter sende filen til din skraldespand. Tøm din papirkurv kan med henblik på at permanent slippe af filen fra din pc.

TIPS

  • Hvis du ønsker at manuelt slette filerne i din karantæne-mappe, kan du åbne mappen fra "Denne computer" i menuen på din Windows OS. Når du åbner mappen, vil du se en liste over filer i karantæne. Fremhæv navnet på den bestemt fil, og højreklik med musen. Vælg "Slet" fra listen over tilgængelige indstillinger.