Hvordan man laver en glad ansigt med en cirkel Som en chef på Computer

July 22

Når du chatter med andre mennesker på computeren, er vi tilbage med kun det skrevne ord til at kommunikere vores budskab. Manglen på kropssprog undertiden gør det vanskeligt at forstå den sande hensigt ord. Det er, hvor humørikoner kommer i. Emoticons er følelser i enten tekst form eller smiley formular. Den smilende ansigt humørikon er en af ​​de mest genkendelige humørikoner i verden på grund af sin enkelhed.

Instruktioner

1 Skriv ":)" i et tekstfelt. Mange tekstbehandlingsprogrammer konverterer automatisk symbolet i en hvid smilende ansigt med en cirkel for et hoved. De fleste hjemmesider og fora vil automatisk konvertere det til en standard gul smiley. Hvis du ønsker at indsætte en sort eller hvid smiley når den gule smiley vises, skal du nødt til at bruge alt koden.

2 Tryk ned på knappen "Alt" og "1" tasten på det numeriske tastatur på samme tid for en hvid smiley. Tryk på "Alt" og "2" for en sort smiley.

3 Slip begge taster på dit tastatur. Den sorte eller hvide smil ansigt skal vises. Nogle fora og hjemmesider kan ikke læse alt-koder. Hvis de ikke åbne et tekstbehandlingsprogram, indsætte smiley ved hjælp af alt kode og derefter kopiere og indsætte smiley til den ønskede hjemmeside eller forum.