Sådan fjernes den trojanske hest Generic11

March 8

Din computer er sårbar over for software, der kaldes skadelig software. Et eksempel på denne type software er den trojanske hest. Den trojanske hest er et program, der får adgang til din computer og en gang inde provenuet til at skabe problemer for dit system. Den trojanske hest generiske 11-programmet er et program "downloader", som det giver andre vira til download på dit system efter sin installation. Dette kan være ekstremt farligt, da virus reproducere i dit system, som kan føre til en fuldstændig nedlukning af computeren. Værktøj til fjernelse af Microsoft skadelig software er et gratis program fra Microsoft, der beskæftiger sig med dette problem ved at fjerne den trojanske hest fra din computer.

Instruktioner

1 Naviger til Microsoft skadelig software Værktøj til fjernelse downloade webside (se Ressourcer til link). Find "Kør" knappen på siden, og klik på det. Når du klikker på denne knap, vil værktøjet begynde at downloade.

2 Klik på "Jeg accepterer" efter at have læst licensaftalen fra Microsoft.

3 Klik på "Full Scan" i modsætning til den "Hurtig scanning" valgmulighed. "Fuld scanning" vil skanne hver enkelt fil og registreringsdatabasen mens "Hurtig scanning" kun scanner visse områder af dit system. Du har en bedre chance for at opdage den trojanske hest generiske 11 program med "Fuld scanning". For at starte scanningen, skal du klikke på knappen "Næste".

4 Vælg "Se detaljerede resultater af scanningen" for at se, hvad der Trojans scanningen opdaget.

5 Klik på "Finish" og genstart computeren for at fjerne fuldstændigt den trojanske generiske 11 program.


relaterede artikler