Hvordan man laver den ultimative Gaming Laptop

March 23

Hvordan man laver den ultimative Gaming Laptop


Gaming skriveborde har været en PC kraftcenter i flere år. Disse tilpassede systemer er pyntet med den nyeste og bedste computerteknologi stand til at køre de nyeste spil på fuld spec. Den gaming dille har også fundet vej til bærbare computere, som er mindre og mere mobile. Den ultimative laptop-system vil bestå af den bedste teknologi, der er i øjeblikket tilgængelig og være i stand til at spille alle spil på markedet, og mange flere i fremtiden.

Instruktioner

1 Vælg din bærbare skærm størrelse. Dette er virkelig kommer ned til personlige præferencer, da der ikke er en stor indvirkning på gaming. Hvis du primært bruger din bærbare computer på et skrivebord, kan du overveje en 17-tommer eller endda en 18-tommer skærm. Hvis du kommer til at flytte din bærbare computer omkring en masse, kan det bedste valg være en 15-tommer skærm, som giver dig god størrelse for at se dine spil, mens den stadig er lille og let nok til at være mobile.

2 Vælg din processor. De fleste spil kræver mindst en dual core processor, men for at få mest ud af din bærbare computer, du vil have en quad core. De Intel i7 processorer er almindeligt betragtes som de bedste bærbare processorer på markedet. Toppen af ​​den linje i7 den 920XM, er udstyret med en 2,0 GHz klokfrekvens med 3,2 GHz Turbo mode og en 8 MB cache, der er optimeret til multi-threaded spil.

3 Vælg din RAM. Som et minimumskrav, de fleste spil har brug for omkring 2 eller 4 GB RAM. For at få mest muligt ud af dit system, vil du ønsker 8 GB 1333 MHz RAM. 1333 MHz, i modsætning til 1066 MHz, er hurtigere og mere effektiv i forbindelse med høje hukommelse krav som gaming.

4 Vælg dit grafikkort. Den bedste grafikkort du kan få for din laptop ville være en dobbelt grafikkort-system. ATi og nVidia begge gør meget dygtige dual grafikkort til bærbare computere, men du vil helt sikkert vil have noget i 1 GB rækkevidde.

5 Vælg din harddisk. Størrelsen af ​​harddisken kommer ned til, hvor meget du ønsker at gemme på det, men noget omkring 250 GB burde være mere end nok. Du vil gerne sikre, at du får en harddisk med en hastighed på 7200 rpm i stedet for en 4200 rpm harddisk, fordi det vil give dig mulighed for at få adgang til data gemt på det hurtigere og køre dine spil hurtigere.


relaterede artikler