HP Laserjet Avancerede udskriftsindstillinger

March 19

HP Laserjet Avancerede udskriftsindstillinger


HP LaserJet-printere har eksisteret siden 1984, da den første model blev produceret for IBM. Disse godt bygget og pålidelige printere er forblevet meget populære med hjem og kontor brugere ned gennem årene. Blandt de mange avancerede funktioner indbygget i LaserJet serien er mulighed for at udskrive en bred vifte af dokumenter, herunder portræt og landskab-orienterede sider, kuverter, notesblok mellemstore sider og selv dobbeltsidede dokumenter.

Envelope Printing

Med skrivemaskiner blive en glemt saga, mange hjem og kontor brugere har brug for en pålidelig måde at udskrive konvolutter på efterspørgslen. Heldigvis kommer HP LaserJet-printere er udstyret med kuvert foder bakker, der gør skaber brugerdefinerede kuverter en cinch. Konvolutføderen er placeret på toppen af ​​den almindelige papirbakke, og alt du behøver at gøre er at placere konvolutten bestand i feeder og juster sidestyrene så konvolutterne holdes stramt på plads.

papirformater

Papirbakken på HP LaserJet printer kan justeres til forskellige papirstørrelser, hvilket gør det nemt at udskrive alt fra juridiske dokumenter til små notesblok mellemstore sider. For at ændre papirformat, skal du blot trække papirbakken, og juster styrene passer den papirstørrelse, du vil bruge. Ved justering til et andet papirformat, altid sørge for, at den side sidder tæt mod papirstakken.

Udskrivning begge sider

HP LaserJet printer er i stand til dobbeltsidet udskrivning, men det skal være udstyret med en særlig enhed kaldet en "dupleksenhed" for at gøre det. Nogle LaserJet modeller leveres med en indbygget dupleksenhed, mens andre bruger en efter-markedet dupleksenhed, der kan købes som ekstraudstyr. Når dupleksenheden er på plads, alt du behøver at gøre, er at trykke på knappen "Egenskaber" på print menuen og vælg "dobbeltsidet" eller "duplex" valgmulighed.


relaterede artikler