Sådan oprettes et midlertidigt drev

May 28

Sådan oprettes et midlertidigt drev


Microsoft Windows-computere omfatter en kraftfuld kommandolinje gør det muligt at automatisere opgaver, der udføres gentagne gange ved at skrive scripts, der fanger de kommandoer og pakke dem i en enkelt eksekverbar fil. Kommandoer kræver en komplet sti til ressourcer på et netværksshare, medmindre stien også er konfigureret som et tilknyttet drev på computeren. Windows-operativsystemer omfatter kommandolinje værktøjer, der kan omdanne en lang delt sti i en enkelt midlertidig drevbogstav for at forenkle både kommandolinjen udførelse og scripts. Brug kommandoen "PUSHD" at skabe midlertidige drev, der forenkler kommandolinje udførelse og scripts.

Instruktioner

1 Boot Windows-computeren og logge ind med legitimationsoplysninger for en brugerkonto, der også har tilladelse til at få adgang til netværk aktier, du ønsker at bruge.

2 Klik på "Start" eller "Globe" knappen i nederste venstre hjørne af pc-skrivebordet, klik på "Programmer" og derefter klikke på "Tilbehør". Højreklik på ikonet kommandolinjen i den menu, der vises, og derefter klikke på "Kør som administrator".

3 Skriv "PUSHD \ filserver \ sharedpath \ mappe", der erstatter \ filserver \ sharedpath \ mappe "med den fulde sti til den mappe, du ønsker at få adgang til via netværket.

4 Tryk på "Enter" -tasten, og computeren vil derefter knytte fulde andel sti er angivet i kommandoen "PUSHD" med det næste tilgængelige drevbogstav på computeren starter med bogstavet "Z" Den drevbogstav kan nu bruges til at få adgang til den delte mappe stedet for at bruge den fulde sti til den delte mappe.


relaterede artikler