Hvordan man laver en musikvideo til YouTube

January 8

Så du ønsker at lave en musikvideo til YouTube. Et par enkle trin står mellem dig og dele dit talent med resten af ​​verden. At gøre dette bør ikke tage dig meget lang tid overhovedet. Læs videre for at lære hvordan man laver en musik video til YouTube.

Instruktioner

Efter du har skudt din video

1 Du bliver nødt til at hente Windows Media Encoder. søge Bare i Google efter "WME Encoder Download" eller gå til denne hjemmeside, og følg anvisningerne for at installere softwaren: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5691ba02-e496-465a-bba9-b2f1182cdf24&displaylang=en

2 Når du har fået din software opsætning, tilslutte videokameraet til computeren ved hjælp af firewire. Indstil kameraet til VCR ode, og spole båndet tilbage.

3 Åbn WME encoder, og følg anvisningerne til Capture. Den WME indkodningsprogrammerne bør tage sig af resten, men du bliver nødt til at stoppe det, hvis din video slutter før båndet slutter.

4 Tilmeld dig en YouTube-konto (hvis du ikke allerede har), og følg anvisningerne for indsendelse.

TIPS

  • Læs anvisningerne for at opfange på WME Encoder, før du går i gang som varierer, afhængigt af hvilken version, du får.
  • Når du begynder at optage videoen, kan du ikke stoppe det, indtil det er gjort. Hvis du gør det vil sætte din video i to filer, og du vil ikke være i stand til at uploade det hele til YouTube.

relaterede artikler