Sådan foretages fejlfinding Personal Copier 430 s Papirstop

November 2

Fjernelse af papirstop fra Canon PC430 Personal Copier er meget ligesom at fjerne papirstop for nogen af ​​deres printere. Men i mange tilfælde vil du tro, du har fjernet papirstoppet, men vil stadig se papirstoppet prompt i displayet. Det betyder, at du stadig har spor af papir eller andet sted i maskinen.

Instruktioner

1 Sluk og afbryd Personal Copier ud af stikkontakten. Du ønsker ikke dine hænder overalt nær rullerne, hvis maskinen tændes.

2 Træk enhver naturligvis fastklemt papir fra arkføderen på den side, hvor papiret føres ind og hvor det kommer ud. Træk den ud langsomt og forsigtigt med begge hænder, så du får en endda trække. Hvis du trækker papiret ud for hurtigt, kan nogle bittesmå stykker papir rive og forblive i rullerne.

3 Tryk på udløserknappen til siden for at åbne dækslet og fjern det. Kig efter eventuelle små stykker papir. Træk dem ud eller bruge en papirclips til at hjælpe du trækker dem ud. Hæld en lille mængde isopropylalkohol på en ren fnugfri klud. Tør rullelejer barer og bånd af støv og snavs.

4 Sæt dækslet og kontroller displayet for at se, om "Papirstop" prompt er væk. Hvis ikke, genåbne dækslet og kigge efter stumper og stykker af papiret stadig sidder fast i printeren feed. Træk stykke papir eller skubbe den ud med en lille papirclips. Sæt dækslet igen, og displayet skal nulstille til normal.


relaterede artikler