Sådan bruges backlinks til Forhøjelse Search Engine Ranking

October 28

Backlinks er indgående links til et websted eller en webside fra en anden hjemmeside. Backlinks er ofte en tung indikator for populariteten af ​​denne side, og er en af ​​de vigtigste faktorer til at bestemme, hvor denne side vil rang på søgemaskinen.

Tænk på World Wide Web som en super motorvej. Backlinks svarer til de mange veje på denne super motorvej, der fører til en bestemt destination. For at få så mange besøgende som muligt til denne destination, bør der være flere måder at rejse til det. Der er ingen forskel, når det kommer til hjemmesider eller websider. Jo flere stier der er til rådighed, der fører til, at hjemmesiden eller en webside vil sandsynligvis øge mængden af ​​besøgende, der vil nå det.

Backlinks er et vigtigt aspekt af enhver markedsføring indsats. Du vil have folk til at finde dit websted eller en webside, trods alt, det er derfor, du oprettede den i første omgang. Derfor er du nødt til at oprette flere måder for folk at finde det. Søgemaskinerne elsker dette. Når søgemaskinerne se linket på en andens hjemmeside eller andre steder, de sender edderkopper eller web-crawlere over til dit websted og indeksere dit websted. Det betyder, at dit websted bliver placeret på en søgemaskine automatisk snarere end du indtaste det selv, som faktisk er den måde søgemaskinerne foretrækker det. Husk, at antallet af kvalitet backlinks til et websted eller en webside er en af ​​de vigtigste faktorer, der bestemmer dets rang på søgemaskinen.

Så hvad betyder "kvalitet backlinks" betyder? Der er flere faktorer, der determi9ne værdien af ​​et backlink. Backlinks placeret på autoritative hjemmesider er meget værdifuld. Hvis begge steder (din side og det sted, hvor du placerer backlink) har de samme søgeord emner er backlink anses værdifulde og relevante og har en stærk indflydelse på søgemaskine ranking. En anden faktor, der udgør en værdifuld, kvalitet backlink er "anker tekst." Anchor tekst er simpelthen den beskrivende mærkning af hyperlink, som det vises på websiden. Det er vigtigt, at relevante søgeord anvendes i selve teksten i hyperlinket fordi søgemaskinerne undersøger anker tekst for at se, hvor relevant det er at indholdet på websiden backlink er lagt i.

Nu hvor du har en forståelse af, hvad backlinks er, og hvordan de bruges, fortsætte med at læse for at lære at oprette og bruge backlinks til at øge din søgemaskine placering. Husk, jo højere din side rangerer med søgemaskinerne, vil de bedre chance web-surfere lander på din side.

Instruktioner

1 Det første spørgsmål, der sandsynligvis kommer til at tænke, hvor du skal sætte backlinks. Du kan sætte backlinks i et vilkårligt antal steder, såsom artiklen mapper, social bookmarking sites, på blogs, sende dem til flere søgemaskiner, samt sætte dem i signaturer i fora. Mulighederne kan blive glædeligt udmattende, men denne artikel vil koncentrere sig om de mere populære, velkendte backlinking metoder.

2 Hvis du er fremme en artikel, indsende din artikel til en eller flere af de mange artiklen mapper til rådighed. Nogle af de mere populære artiklen mapper omfatter ezinearticles.com, articlesfactory.com og goarticles.com og affsphere.com. Der er mange andre artiklen mapper til rådighed, og disse kan findes ved at besøge www.directorycritic.com/. Der er også tjenester, der vil indsende din artikel til flere artiklen mapper for et gebyr. En af disse betalingstjenester er http://www.articlepostrobot.com/. En anden er www.submitsuite.com. Du vil finde links til alle de ovennævnte tjenester i afsnittet Ressourcer i denne artikel.

3 En anden måde at skabe kvalitet backlinks er at indsende dit websted eller en artikel til de mange social bookmarking sites. De øverste 20 social bookmarking sites omfatter i øjeblikket:
digg.com
Yahoo! Buzz
StumbleUpon.com
reddit.com
Technorati.com
lækker
kaboodle.com
mixx.com
Propeller.com
newsvine.com
Fark.com
Slashdot.org
twine.com
clipmarks.com
dzone.com
faves.com
blinklist.com
diigo.com
simpy.com
BlogMarks.net

Indsendelse til alle disse top social bookmarking sites kan være meget tidskrævende, men indsatsen værd. Jeg har fundet en glimrende måde til automatisk at sende mine websider til 28 social bookmarking sites med et klik på en knap. OnlyWire er den hurtigste, nemmeste måde automatisk at indsende webindhold til alle dine sociale bookmarking sites. Der er et lille månedligt gebyr på $ 2,99 for denne auto-indsendelse service, men den massive mængde trafik det kan køre til dit websted er godt mindre end en krone om dagen værd. Du kan linke direkte til OnlyWire.com gennem afsnittet Ressourcer i denne artikel.

4 Udstationering til en blog, der handler om en lignende emne er en anden måde at skabe backlink. Du først læse bloggen og derefter sende en legitim, indsigtsfuld kommentar. Når du er færdig med dit indlæg, lægge et link tilbage til det ønskede websted søgemaskinen til at kravle. Dette ikke kun får søgemaskinen til at gennemgå dit link, men det er også er udstationeret der for andre mennesker læser bloggen til at se på.

5 Hvis den side, du opretter backlinks til en artikel, drage fordel af andre artikler, du har udgivet, der ligner i emne til den, du ønsker at oprette en backlink for. Derefter sætte et link på de tilsvarende artikler, som vil dirigere læsere til dine andre artikler. Hvis en læser er interesseret i dit emne, chancerne er, de vil klikke på dine ekstra links for at lære mere.