Sådan Skjul NetLimiter

September 4

NetLimiter er et program, der bruges på pc'er til at overvåge og styre din internet forbrug. NetLimiter kan bruges til at indstille fil overførselshastigheder på eventuelle igangværende downloads eller uploads, samt at registrere din computers internettrafik. NetLimiter normalt bruges af virksomheder til at overvåge netværksdækning. Hvis NetLimiter værktøj er ikke særlig relevant for dine specifikke krav, kan det være skjult fra proceslinjen. For at gøre dette, skal du ændre din proceslinjen præferencer fra Microsoft Windows.

Instruktioner

1 Åbn "Start" menuen i nederste venstre hjørne af din computerskærm. Hold markøren over "Indstillinger" eller "Control Panel" i den efterfølgende drop-down menuen. Vælg "Proceslinje og menuen Start" i den nye rullemenu. Den vigtigste "Proceslinje og menuen Start Egenskaber" vinduet vises nu.

2 Åbn "Proceslinje" fanen i den nye menu. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Skjul inaktive ikoner". Klik på knappen "Tilpas ..." i nederste højre hjørne af vinduet.

3 Klik på ikonet NetLimiter og vælg "Altid Skjul" fra drop-down menu, der vises i kolonnen "Behavior".

4 Klik på "OK". Når vinduet er lukket, skal du klikke på knappen "Anvend" i de vigtigste "Proceslinje og menuen Start Properties" vinduet, som stadig skal være åben på din skærm.


relaterede artikler