One Note Installation Issues

September 5

One Note Installation Issues


Microsoft OneNote er en organisation program. Grænsefladen af ​​OneNote program ligner en traditionel tre-ringbind med faneblade. Brugeren af ​​OneNote kan bruge en fane til en daglig planner og tage noter i andre faner. Programmet er til gavn for grupper, der har brug flerbruger samarbejde; har dog OneNote programmet blevet noteret som havende et par installationsproblemer, der bliver nødt til at blive behandlet, før du bruger programmet på en stor skala.

OneNote & Outlook

OneNote er blevet noteret at interferere med brug af Microsoft Outlook mailprogram. De spørgsmål, at kombinationen af ​​disse to programmer skaber omfatter tab af kontekst menuer, manglende evne til at tilføje adresser til Fra, Til, BCC, og CC felter, og manglende åbne kalenderen, så operatøren kan gennemgå aftaler. Disse problemer kan være forårsaget af en tilsat komponent, der er installeret bag kulisserne med OneNote. Problemet kan løses ved at køre Outlook i fejlsikret tilstand. Den sikre tilstand af Outlook forhindrer de tilføjede filer fra at blive aktiv.

manglende Menuer

De OneNote drift menuer vises muligvis ikke på den første brug af programmet. Hvis menuerne mangler er det fordi de blev installeret i en skjult tilstand, som er en indstilling, der kan ændres under installationen af ​​OneNote-programmet, men er ofte savnet, fordi computeren efterlades uden opsyn under installationen eller indstillingerne er ikke alle læst . Menuerne kan nulstilles ved at nulstille visningen af ​​OneNote-programmet. En trin-for-trin guide er til rådighed for brugeren i hjælpefilen.

printerdriver

Når du installerer OneNote software, vil de nuværende printerdrivere ikke registrere for programmet. Det betyder, at hvis du vælger at udskrive fra OneNote program uden at nulstille førere af printerne vil OneNote-programmet ikke udskrives. Dette problem er løst ved at geninstallere driverne til printere på computeren efter installation af OneNote softwareprogram. Dette vil kræve lidt ekstra installation tid, dog bør printerdriverne installere hurtigere end første gang de blev installeret, fordi computeren er nu blot at kopiere de originale filer.


relaterede artikler