Sådan Sync Xvid Audio & Video

November 29

Lyd og video spor i XviD-filer kan undertiden blive ude af sync. Ser film med karakterer, hvis læber matcher ikke de ord, kan være frustrerende og forvirrende. Nogle gange kan en spændende del af en film foregår i lydsporet næsten et minut før videoen indhenter, ødelægge handlingen for beskueren. Ifølge XviD film website, XviD video normalt par med MP3- eller AC3 lyd, optimering af kvaliteten af ​​lyd og video.

Instruktioner

Virtual Dub

1 Hent den gratis og open-source Virtual Dub. Højreklik på setup-filen, og vælg "Udpak filer". Dobbeltklik på "Virtual Dub" for at køre programmet.

2 Klik på "File"> "Åbn" for at søge efter din video-fil på din computer. Dobbeltklik på filen for at indlæse den i programmet. Klik på "Video" i toppen af ​​skærmen, vælg derefter "Direct stream copy" fra menuen.

3 Klik på "Video"> "Frame Rate" fra menuen. Klik på knappen indstilling, der siger "Ændre så video og audio varigheder kamp." Klik på "OK".

4 Klik på "File" og "Gem som" for at gemme en kopi af din synkroniserede video.

Nan Dub

5 Hent den gratis og open source Nan Dub. Højreklik på RAR arkiv, og vælg "Udpak filer" for at se indholdet. Dobbeltklik på "Nan Dub" for at køre programmet.

6 Klik på "File"> "Åbn" for at indlæse din XviD fil i programmet. Klik på "Video" i toppen af ​​skærmen, og vælg "Direct stream copy" fra listen. Klik på "Video"> "Frame rate" for at åbne en option vindue.

7 Klik på knappen indstillingen ved siden af ​​"Skift så video og audio varigheder kamp." Klik på "Process alle rammer", og klik "OK". Klik på "File"> "Gem som" for at gemme en kopi af den rettede fil.

XviD Audio-synkronisering værktøj

8 Hent YAAI. Højreklik på setup-filen, og vælg "Udpak filer". Dobbeltklik på YAAI at køre programmet.

9 Søg i pop-up fil browser for XviD video, du ønsker at re-synkronisering. Dobbeltklik på filen for at indlæse den i programmet. Klik på "Sync Audio" fanen for at åbne en pop-up videoafspiller.

10 Træk "Delay Video / Audio" skyderen mod "Audio" eller "Video", afhængigt af hvilken man skal blive forsinket. Klik på "Anvend". Dine indstillinger træder i kraft, mens videoen afspilles i pop-up-afspiller.

TIPS

  • Hvis du ikke er sikker på, hvor mange sekunder din lyd og video er ude af sync, se på rammen tæller i bunden af ​​din video afspiller eller i en af ​​de video-synkronisering programmer. Se videoen og lytte til lyden, mens tælle sekunder mellem dem. Dette vil hjælpe dig synkronisere lyd og video korrekt i YAAI programmet.

relaterede artikler