VNC Server Options

February 11

VNC Server Options


Virtual Network Computing (VNC) servere er en type af netværk software, som gør det muligt for en computer bruger til at forbinde med en anden computer, og betjene den på afstand. Mange typer af VNC-servere er tilgængelige, og alle kommer med muligheder, der giver brugerne mulighed for at tilpasse den virtuelle computeroplevelse. At blive klar over, hvad nogle af disse muligheder er, er en god måde at finde ud af at konfigurere din egen VNC server når du har det.

Navn

Navnet gør det muligt at ændre den måde, hvorpå identiteten af ​​skrivebordet, du ser i øjeblikket vises. Sædvanligvis vil serveren automatisk vise navnet på en bestemt måde. For eksempel Virkelige VNC Windows-program præsenterer den som "host: display # (brugernavn)," men brugeren har lov til at ændre dette, hvis han eller hun ønsker (se reference 2).

Geometri

Geometri er en mulighed, der gør det muligt for VNC serverens brugere til at justere størrelsen af ​​displayet skildrer skrivebordet, som de får adgang til. Standard størrelse kan variere med forskellige programmer (se reference 2).

Dybde

Dybde refererer til pixeldybde i VNC-server på skrivebordet. Standarden er normalt 16, men andre tilgængelige værdier omfatter 8, 15 og 24 (se Referencer 2).

Pixel-format

Pixelformatet refererer til den måde, hvorpå de pixel på skærmen er sat op. De kan gøre bestemte farver i deres mest betydende bit. For eksempel BGR233 betyder, at de vigtigste to bit får blå, de næste tre er grønne, og de sidste tre er røde. Du kan ændre dette til enhver konfiguration, du ønsker (se Referencer 2).

Idle Kunder

De "Afbryd tomgang kunder efter" valgmulighed giver brugerne mulighed for automatisk at afskære en klient, der ikke har fremsendt nogen tastatur eller pointer begivenheder efter en vis tid. Hvis nul er det valgte nummer, så tomgang forbindelser vil aldrig blive afskåret. Indstilling af en rimelig cutoff tid kan bidrage til at spare på ressourcerne (se reference 1).

Adgangskontrol

Den Adgangskontrol option giver brugerne mulighed for at filtrere forsøg indgående forbindelse. Denne funktion er baseret på de tilsyneladende IP-adresserne på de computere, hvorfra anmodningerne kommer. Brugeren har normalt tre muligheder: acceptere forbindelsen, har en forespørgsel sendt til den lokale bruger om, hvorvidt eller ikke at acceptere forbindelsen, eller afvise forbindelsen (se reference 1).


relaterede artikler