Sådan Konverter SD2 til WAV

March 8

SD2 er et Sound Designer II fladtrykt lydfil format. Hvis du har nogle af disse Sound Designer II filer på din computer, som du vil kunne bruge i en MP3-afspiller eller andre programmer eller enheder, kan du konvertere dine SD2 filer til WAV-filer. En lyd konverter program, der understøtter SD2 inputfiler er nødvendig for at foretage konverteringen. Den Konvertor audio konverter program kan hurtigt gøre en SD2 til WAV konvertering for dig, mens du venter.

Instruktioner

1 Åbn din internetbrowser og gå til Konvertor hjemmeside (se "Yderligere ressourcer," nedenfor).

2 Download og installer Konvertor til din computer. Du får en 30-dages gratis prøveversion af softwaren. Hvis du vil beholde, hvis det efter retssagen, har du til at betale for programmet.

3 Kør Konvertor på din computer. Vælg SD2 fil ved hjælp af venstre panel af skærmen. Klik på menuen "Konvertor" og vælg "Åbn valgte fil."

4 Klik på menuen "Filer". Vælg "Konverter til" fra listen af ​​muligheder på menuen. Dette vil åbne konverteringen skærmen.

5 Angiv WAV som output filtype. Vælg en placering på computeren til den nye WAV-fil, der skal gemmes til. Klik på "Konverter", når du er klar til at konvertere filen. Når konverteringen er færdig, vil du få en skærm så du ved. Klik på "OK", og du kan bruge den nye WAV-fil, du har oprettet.


relaterede artikler