Sådan udskrives Memorex CD Labels

February 24

Sådan udskrives Memorex CD Labels


Hvis du brænde dine egne lyd-eller data-cd'er, kan du have et ønske om at designe og printe dine egne CD etiketter. Tilpasset cd-etiketter er ideelle til at tilføje professionelt udseende computergrafik og tekst til dine cd'er. Memorex er en velkendt virksomhed, der producerer en bred vifte af CD og DVD mærkning af produkter. Virksomhedens blanke og mat finish cd-etiketter er tilgængelige for både inkjet og laserprintere, og vil give dig mulighed for at udskrive etiketter af høj kvalitet til alle dine CD-projekter.

Instruktioner

Sådan udskrives Memorex CD Labels

1 Tænd din computer og åbne et grafisk design eller CD-program mærkning. Hvis du ikke allerede har et program af denne type installeret på din computer, kan du downloade et program som Adobe Photoshop, Neato MediaFACE eller Memorex etiketmaskine og følg instruktionerne for at installere programmet. Hent en gratis prøveversion af et af disse programmer, eller købe den fulde version online.

2 Download Memorex cd-label skabelon svarende til papir etiket skabeloner, som du har valgt. Brug en hjemmeside som OnlineLabels.com at downloade softwaren skabelon til din Memorex cd-label. Søg efter den skabelon, du har brug for ved at indtaste label dimensioner eller varekoden forbundet med dine papir CD label skabeloner. Kig efter produktkode eller skabelon navn på ydersiden af ​​etiketten emballage.

3 Design cd label med billeder, mønstre, tekst og andre elementer. Farver kan se mørkere, lysere eller mere mættede på en computerskærm i modsætning til, når de er trykt på papir etiketter.

4 Sæt Memorex cd-etiketter i printeren. Sørg for, at etiketarkene er orienteret korrekt i printeren, før du udskriver.

5 Vælg "Udskriv" fra menuen for det grafiske design eller etiket skabelse program, du bruger File. Brug "Page Setup" eller menuen "Indstillinger" i programmet for at tilpasse udskriftsindstillingerne for at sikre høj printkvalitet, farve lysstyrke og papirretning. Hvis det er tilgængeligt, skal du vælge mulighederne for foto udskrivning, hvis du udskriver på højglans Memorex labelskabeloner. Se brugervejledningen til din specifikke printer for mere detaljerede instruktioner om justering udskrivning parametre.


relaterede artikler