Sådan tilpasse din Virtual bil på internettet

February 27

Sådan tilpasse din Virtual bil på internettet


Uanset om din bil er bare noget at bruge til at komme rundt i byen, eller en speciel noget, du sætter en ære i, kan det være sjovt at spille rundt online brugertilpasse virtuelle biler. Du kan gøre det bare for at spille et sjovt spil, eller du kan gøre det med tanken om en dag at få nøjagtig den samme bil, du tilpasse. Uanset om tilpasning virtuelle biler online er et spil eller en egentlig værktøj for din fremtid, er der masser af steder, du kan gå til at lave en bil helt din egen.

Instruktioner

1 Spil Custom Car Shop spil på Aolteens.com. Klik på spil for at starte det, når du har læst det afsnit, der forklarer de nødvendige systemkomponenter og har sørget for, at du har dem. Start spillet ved at vælge en bil, og derefter vælge de kropsdele til bilen samt de nøjagtige bil specifikationer. Når du er færdig, kan du spille racerspil eller du kan gemme et screenshot af din bil for at spare for en senere dato.

2 Spil Street Drifting på FreeOnlineGames.com. Dette er et racerspil, men før du race kan du tilpasse din egen tur. Vælg mellem en række forskellige bil modeltyper, og derefter vælge de farver, mønstre og ekstramateriale din bil vil have. Du kan se et screenshot af din bil og gemme det, eller du kan fortsætte til spille racerspil.

3 Gå til Turbo Car Games og klik på "Bil Spil" på den venstre side. Du kan også vælge andre kategorier, der har at gøre med bil eller lastbil eller motorkøretøjer. Vælg derefter en bil spil på listen over spil. Spil som The Car, Opret en Ride og Drag Race Demon alle giver dig mulighed for at tilpasse en bil online.