Sådan eksporteres en Eudora postkasse

December 26

Eudora er en udbredt email-klient til Microsoft Windows, der blev udviklet i 1988 af University of Illinois student Steve Dorner. Mange andre email-klienter, såsom Mozilla Thunderbird og Microsoft Outlook, har evnen til direkte at importere Eudora postkasser, så overfører e-mail fra Eudora til en ny kunde er normalt ikke udfordrende. Men der er andre situationer udover migration til en ny kunde, der ringer for at eksportere e-mail fra Eudora, så den kan læses uden at bruge Eudora selv. Eudora tilbyder en enkel løsning, der giver dig mulighed for at spare e-mail til en almindelig tekstfil, som derefter kan læses, arkiveres eller udskrives.

Instruktioner

1 Åbn Eudora og vælg postkassen du ønsker at eksportere fra postkassen vindue - vindue postkassen kan "forankret" i det primære Eudora vinduet; bare kigge efter listen over postkasser. Du kan også vælge en postkasse fra menuen "Postkasse" øverst i vinduet. bør nu vises en liste over beskeder i postkassen, enten i deres eget vindue eller fastgjort til resten af ​​grænsefladen.

2 Vælg de meddelelser, du vil eksportere fra listen. Du kan vælge flere meddelelser ved hjælp af "Shift + Klik på" og udelade beskeder fra et udvalg med "Ctrl + Klik."

3 Klik på menuen "Filer", vælg derefter "Gem som ..." I den viste dialog, navigere til den placering på computeren, hvor du vil gemme filen og give den et navn i "File Name:" felt. Vælg "tekstfiler (* .txt)" fra "Gem som type" drop-down menuen.

4 Check "Medtag Headers" afkrydsningsfelt, hvis du ønsker, at header information af hver besked inkluderet i filen. Header oplysninger omfatter oplysninger om besked som dato, afsender og modtager. Hvis "Guess Afsnit" afkrydsningsfelt er aktiveret, vil Eudora forsøge at rette potentielle tekst formatering problemer som uvedkommende linjeskift. Eksperimenter med dette afkrydsningsfelt for at se, om det passer til dit formål.

5 Klik på "Gem". Alle de beskeder, du har valgt, nu gemmes i en almindelig tekstfil, som kan lagres og læse på stort set enhver computer eller kan udskrives til fysisk arkivering.


relaterede artikler