Trojan Registry Fjernelse

December 30

Trojanske heste er ondsindede filer, der skjule sig selv som en anden uskadeligt filtype at snige sig forbi computerens forsvarsværker. Pc'er bruger registreringsdatabasen for at gemme indstillinger og andre oplysninger for både operativsystemet og andre programmer. En trojansk kan inficere disse filer og gradvist medføre større systemet ustabilt. De nedenfor anførte programmer bør være mere end i stand til at opdage og fjerne trojanske filer, uanset hvor de har indsat sig selv.

Norton AntiVirus

PC Magazine satser Symantecs Norton som en af ​​den samlede bedste på markedet. Det er et generelt formål sikkerhedsprogram, der ikke kun scanner for ondsindede filer, men også aktivt scanner alle indkommende oplysninger. Et abonnement til programmet leveres med 24-timers telefon, instant message og email teknisk support.

avast! Free Antivirus

PC Magazine rapporterer, at omkring 100 millioner mennesker bruger avast !, og med god grund. Selvom gratis til både download og brug, det giver sikkerhed sammenlignes med mange af sine dyrere konkurrenter. Dens producent giver online teknisk support, en database over virus informationer og et fællesskab køre forum selv for gratis version brugere.

Panda Cloud Antivirus Free Edition

Panda Cloud gør en fremragende program "second opinion", fordi det aldrig har brug for at hente nye virusdefinitioner. Stedet opretter den forbindelse via internettet til en server, der leverer oplysningerne. Det betyder ikke kun, at du ikke bliver nødt til at afsætte plads på harddisken til et andet sæt definitioner, men også at du altid kan være sikker på, at de er up to date som muligt.

Fjernelse

Altid scanne for og fjerne virus så hurtigt som muligt. Især med trojanske infektioner, jo længere du venter jo mere sandsynligt, at betydelige skader vil blive gjort for at dit system. Hvis din computer begynder at handle underligt, eller hvis dit operativsystem advarer om en mulig infektion, køre en virus scanning med et anbefalet antivirusprogram straks.