PTN File Extension

September 2

En fil extension giver en indikation af indholdet af en computer-fil eller det program, der håndterer det. Generelt er filtypen er en tre- eller fire bogstaver forkortelse. Det følger basen navn navn datafilen og de to halvdele af navnet er adskilt af et punktum ( "."). PTN filtype tillægger fem forskellige filtyper.

PaperPort

Den PaperPort ansøgning er et dokument arkivering program. Det sigter mod at overføre papirdokumenter til PDF arkiverede filer via en scanner. PTN filtype bruges til en skjult fil, der indeholder et indeks til miniaturebilleder af scannede dokumenter, og derved fungerer som et indeks til selve dokumentet. Hver implementering indeholder kun en PTN fil. Filen kan slettes, men PaperPoint ansøgning vil regenerere PTN fil på åbning.

ABBYY FineReader

ABBYY FineReader indtager en lignende ansøgning plads til den i PaperPort. Dens funktion er at konvertere papirdokumenter til computerdata. Mens PaperPort gemmer et billede af et dokument, den FineReader konverterer teksten i data ved OCR, som står for Optical Character Recognition. I Abbyy systemet filen med PTN udvidelse indeholder en "Bruger Mønster." Denne information bliver brugt af programmet som en del af dens mønster-uddannelse kapacitet. Dette gør det muligt for brugeren at specificere bestemte ord mønstre i en tekst, at programmet skal se ud for og fortolke på en bestemt måde. Et eksempel kunne være en handel sigt omfatter flere ord, der skal holdes sammen i stedet parses som separate ord med individuelle betydninger.

CADKEY

Kubotek USA Inc producerer en 3-D trådramme Computer-Aided Design pakke, kaldet CADKEY. Ordet "mønster" kan forkortes til "PTN" og ligesom ABBYY FineReader, CADKEY bruger extension PTN fil til et mønster fil. Mens "mønster" i ABBYY FineReader refererer til et ord gruppe, i CADKEY, betyder det en skabelon af en del, der kan kopieres og korrigeret for den nuværende udformning.

Housecall

Et andet eksempel på udvidelse PTN fil, der bruges til et mønster fil er Housecall virus scanner. Housecall kontrollerer pc'er uden at blive installeret, fordi programmet opererer fra en hjemmeside. Men behøver det at downloade en række filer på pc'en, herunder TSC.PTN, som er virusmønsterfilen.

Amaya

Amaya er en webbrowser, men det er også et udviklingsmiljø for websider. Programmet kræver en række filer til at køre; en af ​​disse filer har extension PTN-filen. Den PTN filen er en mappe for anvendelsen. Denne form for fil kaldes en "dicopar" fil.


relaterede artikler