Hvordan kan man se Hvis din IP-er sortlistet med Yahoo

January 24

Yahoo! Mail er et gratis webbaseret e-mail service, som forvaltes af Yahoo !, Inc. Som de fleste andre e-mail-servere, Yahoo! Mail-serveren bruger en sortliste, der indeholder Internet Protocol (IP) adresser på afsendere af uønskede meddelelser. Hvis IP-adressen på din mailserver er på den sorte liste, afviser Yahoo! Mail automatisk e-mails sendt fra din konto. Kontroller, om din mailserver IP-adresse er på Yahoo! Mails sortliste ved at følge en særlig procedure.

Instruktioner

1 Åbn din e-mail-program.

2 Klik på "Ny besked" eller "Ny". Skriv et par ord i både e-mail krop og emnefeltet. I feltet "Til", skal du skrive en Yahoo! Mail adresse. Yahoo! Mail adresser typisk ender med "@ yahoo.com."

3 Klik på "Send". Vent mindst 15 minutter for en fejlmeddelelse. Hvis din IP-adresse faktisk er blevet blacklistet af Yahoo !, vil Yahoo! Mail-server automatisk sende dig en fejlmeddelelse der fortæller dig, at din meddelelse ikke kan leveres på grund af brugernes klager. Hvis der ikke sendes af serveren, har din IP-adresse ikke er blevet sortlistet.