FileZilla vil ikke overføre en komplet fil

November 25

FileZilla er gratis og åbent købes filoverførselsprotokol software, der giver dig mulighed for at overføre filer fra en vært til en anden over en TCP-baseret netværk. Fra tid til anden, kan du støde på tid-out problemer, mens overførsel af filer via FileZilla. En time-out opstår, når du forsøger at overføre en stor fil over en lang periode. Bemærk, at mange routere og firewalls drop forbindelser, der har været inaktiv i mindre end to timer og fire minutter. Løse dette problem ved at fjerne firewalls og udskiftning af gamle, defekte routere med nye.

Instruktioner

1 Opgrader din router, hvis det er mere end fire til fem år. Køb en trådløs router fra enhver elektronik butik eller online.

2 Klik på "Start" menuen og skriv "Windows Firewall" uden anførselstegn i søgefeltet. Klik for at starte "Windows Firewall".

3 Klik på "Tillad et program eller en funktion gennem Windows Firewall" i venstre rude. Skriv administratoradgangskoden, hvis eller når du bliver bedt.

4 Vælg "Tilføj program", og derefter klikke på "Browse".

5 Naviger til den mappe, hvor du har installeret FileZilla programmet. Som standard, placeringen er "C: \ Program Files \ FileZilla Server"

6 Dobbeltklik på "FileZilla Server.exe" og klik "OK". Dette vil tilføje "FileZilla Server.exe" til listen over Firewall undtagelse.

7 Kontroller, at "FileZilla Server.exe" tilføjes til listen over undtagelser ved at åbne op for "Firewall Manager" og visning på fanen undtagelser listen. Sørg også for, at der er en check ved siden af.

8 Klik på "OK". Forsøge at foretage filoverførslen.


relaterede artikler