Sådan Besøg andre mennesker på Meez

December 6

Sådan Besøg andre mennesker på Meez


Meez er en online social-networking site for teenagere. Teenagere kan oprette Meez virtual-reality avatarer, interagere med deres venner og endda eksportere deres Meez til opslagstavler og andre sociale netværk. Meez tegn kan synge, danse, spille musikinstrumenter og endda socialisere med andre Meez avatarer. Hvis du gerne vil have din Meez at udforske kvarterer og besøge andre Meez avatarer, kan du sætte den op gennem Meez Nation funktionen i minutter.

Instruktioner

1 Gå til Meez (se Resources) og klik på "Log ind". Indtast dit Meez id og din adgangskode for at få adgang til din konto.

2 Klik på "Meez Nation" og vælg "Meez Nation hjem." Du kan besøge en række virtuelle kvarterer, fra de luksuriøse Posh Heights til den urbane vibe af Uptown.

3 Find "Hoodz", og vælg et kvarter fra drop-down menuen. Rul gennem listen over hangouts og klik på et sted. For eksempel, hvis du er den eventyrlystne type, kan du prøve "Outlandia" at udforske udendørs.

4 Klik på "Fortsæt" og se din Meez vises på skærmen. Kig mod bunden af ​​skærmen, og skriv en besked i chatten. Med denne funktion kan du tale med nogen Meez i rummet. Læs et svar på din besked i den anden Meez samtale bobler.

5 Blande sig med andre Meez medlemmer og nogen kunne sende dig en venneanmodning. Alternativt, hvis du gerne vil sende en venneanmodning, klikke på Meez brugernavn og vælg "Tilføj som Ven."