Hvordan får jeg ikonet Denne computer på skrivebordet?

January 21

At have "Denne computer" ikonet på skrivebordet kan være nyttigt. Med "Denne computer" ikonet på plads, kan du nemt se, hvor meget plads der er tilgængelig på din harddisk, hvor meget hukommelse, du har installeret på systemet, hvilken type hardware du har installeret og selv navnet på din computer.

Bringe "Denne Computer" ikonet til skrivebordet

For at bringe "Denne computer" ikonet på dit skrivebord, skal du blot klikke på knappen "Start" og vælg "Denne computer" i menuen. Højreklik på "Denne computer" og vælg "Vis på Desktop" fra drop-down listen. Dette vil placere en "Denne computer" ikonet på skrivebordet, hvor du kan bruge det til at få alle mulige oplysninger om dit system.

Omdøbning "Denne computer" ikonet

Mange computer ejere ikke klar over, at de rent faktisk kan omdøbe "Denne computer" ikonet på deres skrivebord. Brugere kan vælge hvilket som helst navn, de ønsker at beskrive deres computere, hvilket giver et ekstra niveau af nytte og anvendelighed. For at omdøbe "Denne computer" ikonet, skal du blot højreklikke på ikonet og vælge "Omdøb" fra drop-down menuen. Skriv derefter det navn, du vil bruge, og tryk på "Enter" tasten for at acceptere det.

Brug af "Denne Computer"

Når det "Denne computer" ikonet er på plads, er det nemt at bruge den til at samle alle de oplysninger, du nogensinde kunne har brug for om din computer og den hardware og software, den indeholder. En af de mest nyttige funktioner i "Denne computer" er fanen "Hardware". Ved at klikke på fanen "Hardware" og klikke på knappen "Enhedshåndtering", kan du se et overblik alle de stykker hardware indlæst på din computer, fra harddisken og dvd-drev til skærmen og musen.

Du kan også bruge "Denne computer" for at se de specs af din PC, herunder processorhastighed, mængden af ​​hukommelse og andre vigtige oplysninger. Du kan bruge disse oplysninger til fejlfinding og hjælpe computer reparation teknikere får de oplysninger, de har brug for at reparere og opgradere din pc.


relaterede artikler