Hvordan at oprette din egen banner med et link

March 27

Bannere er en fantastisk måde at reklamere for din hjemmeside eller produkter, og der er mange websteder, der tillader dig at placere din banner på deres sider. Dette kan give dig indtægter, hvis du placerer dine bannere i de rigtige steder. Hvis du har en stærkt besøgte hjemmeside, kan du få andre betale dig for dig at placere deres bannere på din hjemmeside. Uanset hvad, kan bannere positivt påvirke din bundlinje.

Instruktioner

design Banner

1 Start grafikprogram. Microsoft Paint er placeret under fanen Tilbehør.

2 Klik på "Filer> Ny." Dette vil bringe en ny grafisk, som du kan redigere.

3 Størrelse grafikken ved at klikke på "Image> Attributter." Indtast de vandrette og lodrette dimensioner.

En standard størrelse for bannere er 100 pixels i højden og 600 pixels i bredden.

4 Tilføj farve til banneret ved at klikke på en farve i paletten, klikke malingen ikonet og derefter klikke på banneret, du har oprettet.

Standardfarven for billeder er hvid, men sandsynligvis vil du ikke ønsker en hvid banner - medmindre du opretter et banner, der skal vises på en sort baggrund. Du kan genvælge farver ved at gentage trin.

5 Føj skrive til din banner ved at klikke på "A" ikonet til venstre og derefter klikke på den hvide farve i farvepaletten.

Hvis du har lavet en lys banner, vil du ønsker at vælge en mørk-farvet tekst, og hvis du har lavet en mørk-farvet banner, vil du ønsker at vælge en lys tekst.

6 Gem dit banner ved at vælge "Filer> Gem som". Du vil derefter blive bedt om at give filen et navn. Indtast "banner.jpg" og klik på "Gem".

Link Banner

7 Åbn en teksteditor til at skrive din HTML-kode.

8 Type: <a href = "
Skriv derefter navnet på det websted, du ønsker banneret til at linke til. Det skal se sådan ud:
<a href="http://mywebsite.com">

9 Tilføj banneret ud: <img src = "banner.jpg">

10 Luk HTML-koden: </a>

11 Tjek din kode. Det skal se sådan ud:
<a href="&lt;img"> http://mywebsite.com "> & lt; img src =" banner.jpg "> </a>

12 Sæt din kode på en webside. Hvis du lægger banneret på din webside, tilføje teksten til din webside og lægge banner.jpg på serveren.

Hvis dette banner vil gå på en anden hjemmeside, sende webmaster HTML-koden du bare genereret og banner.jpg.

TIPS

  • Hvis du designer et banner for en andens hjemmeside, sandsynligvis kunden vil have krav til størrelsen af ​​de bannere lagt ud på hjemmesiden. Anmod disse krav, så du ved, hvilken størrelse at gøre din banner.
  • Hvis du vil være at skabe en stor mængde bannere, vil du ønsker at investere i en bedre kvalitet grafikprogram end Microsoft Paint. Overvej Corels PaintShop Pro eller Adobe PhotoShop.

relaterede artikler