Sådan får GIF'er at vises korrekt i Tumblr

October 8

Ligegyldigt hvilken slags ting du kan lide, og som blogs du følger, animerede GIF'er er overalt på Tumblr. Vær med i ved at gøre, og sende dine egne GIF'er kan være sjovt, men kun hvis de viser korrekt. Tumblr er restriktioner på GIF størrelse kan være relativt lempelig, men de findes. Løb på kant med dem vil vende din animation til et statisk billede, fuldstændig ødelægger den effekt, du forsøgte at udrette.

Instruktioner

1 Tjek din animerede GIF s pixeldimensioner. Hvis det er mere end 500 pixels i bredden, kan det ikke vises korrekt. Hvis det er nødvendigt, ændre størrelse på det, så det er 500 pixels eller mindre i bredden.

2 Tjek din animerede GIF filstørrelse. Hvis det er mere end 1 MB i størrelse, kan det ikke vises korrekt. Hvis det er nødvendigt, ændre det, så dens størrelse krymper. Mængden af ​​frames i din GIF, dens farve palet og dets pixeldimensioner alle har indflydelse på dens filstørrelse.

3 Opret en password-beskyttet test blog og sende din GIF der for at kontrollere, om den fungerer korrekt. Hvis det er, sende det på din normale blog. Ellers opbevares redigering og teste det indtil det virker.

TIPS

  • Du har altid mulighed for at uploade din GIF til et billede-hosting service uden for Tumblr, såsom Photobucket, ImageShack eller Imgur, og derefter indlejring det i en tekst indlæg. Dog vil billedet ikke automatisk indlæse på andre folks dashboards - i stedet, vil de nødt til at klikke på det for at vise det.

relaterede artikler