Teknologi & Interpersonel kommunikation

September 14

Som teknologien har udviklet sig, har forskellige metoder til interpersonel kommunikation udviklet sig. Disse nye metoder for kommunikation kommer i form af elektroniske kommunikationsudstyr, ligesom mobiltelefoner og computere.

Historie

Nogle af de tidligste former for langdistance kommunikation inkluderet løbere, der løb store afstande for at levere beskeder og brevduer, der ville flyve håndskrevne beskeder til folk. Fremskridt inden for teknologi har gjort kommunikere lange afstande som let som at sende en e-mail eller lave en lang distance telefonopkald.

Betydning

Mange virksomheder og akademiske institutioner anvender elektronisk kommunikation for dag-til-dag operationer. Afsendelse masse e-mails og videokonferencer er to eksempler på elektronisk kommunikation teknikker, der anvendes af organisationer.

Fordele

Fremskridt inden for teknologi, ligesom udviklingen af ​​social networking websites, har gjort verden til et mere forbundet sted. For virksomheder, har teknologien skabt nye måder at forbinde og dele oplysninger med kunder.

Advarsel

Teknologi baseret kommunikation er ikke så effektive som ansigt-til-ansigt interpersonel kommunikation. Dette skyldes i ansigt-til-ansigt kommunikation kan du bruge nonverbale kommunikation, ligesom ansigtsudtryk og kropssprog, der kan forbedre din besked.

Overvejelser

Besiddelse gode samarbejdsevner kommunikationsevner er lige så vigtigt, når du bruger elektroniske kommunikationsenheder som når de kommunikerer i person. Gode ​​interpersonelle kommunikationsevner omfatter lytte til andre, at gå på kompromis for at løse konflikter, og respektere traditioner andre kulturer.