Sådan omgå en Internet Firewall

July 13

Firewalls er ofte beregnet til at beskytte brugerne, men i sidste ende gøre ved hjælp nogle dele af internettet en besværet. En almindelig metode til at omgå en firewall, men opretholde netværkssikkerhed, er at bruge den lokale port forwarding mulighed for SSH (Secure Shell) til at oprette krypterede netværk tunnel. Da de fleste firewalls tillader SSH trafik, dette giver mulighed en indvendig bruger til tunnel hans vej ud af restriktive firewalls ved at kaste sin trafik fra en fjern SSH server. Det er en fantastisk måde at sikre dine forbindelser ved brug af ukrypterede webtjenester fra offentlige computere så godt.

Instruktioner

Windows

1 Hent den gratis SSH klient PuTTY og køre programmet.

2 Indtast detaljerne tilslutning for Værtsnavn og Port felterne, så sørg for, at den "SSH" er valgt for sektionen protokollen. Standard port til SSH er 22.

3 Klik på "Connection" og derefter "SSH" og til sidst "Tunnels". Indtast kildeporten du vil forbinde igennem på den maskine du bruger. Dette kan være alt over 1024 og under 49152, som de er reserveret af de fleste systemer.

4 Indtast destinationen maskine og port. For eksempel, hvis du ønsker at oprette forbindelse til Ubuntu.com, skal du indtaste "ubuntu.com:80." Port 80 er standard port til al webtrafik. Klik på "Tilføj" for at oprette tunnelen.

5 Klik på "Åbn" for at oprette sessionen. Indtast dine login detaljer når det ønskes.

6 Opret forbindelse til tunnelen ved hjælp af vært "localhost: localport" hvor "localport" er den port, du har valgt som kilde port før. For eksempel, hvis du vælger port 8080, og havde destinationen maskine og port oprettet pr "ubuntu.com:80" eksempel, åbne din webbrowser og navigere til "http: // localhost: 8080" ville bringe op Ubuntu. com.

Linux eller Mac OS X

7 Åbn et terminalvindue og bekræfter, at SSH er installeret ved at skrive "ssh" og trykke på "Enter". Hvis det ikke er installeret, kan du downloade og installere OpenSSH før du fortsætter.

8 Skriv "ssh -L L-port: d-vært: d-port r-vært", og tryk på "Enter". L-port skal udskiftes med den lokale port, du vil bruge på den maskine, du opretter forbindelse fra, d-vært og d-port med destination vært og port, og r-vært med adressen på den SSH server, du opretter en tunnel gennem.

9 Indtast dine oplysninger authentication når fjernbetjeningen SSH serveren forlanger dem.

10 Åbn din browser eller et andet program, afhængigt af den service, du videresendt, og oprette forbindelse til "localhost: L-port", hvor L-port er den lokale havn fra før. For eksempel, hvis du vælger port 8080, og havde destinationen maskine og port sat op til at "ubuntu.com:80," åbne din webbrowser og navigere til "http: // localhost: 8080" ville opdrage Ubuntu.com.

TIPS

  • Må ikke omgå en corporate, uddannelsesmæssige eller enhver anden form for firewall uden tilladelse.