Sådan Sync Outlook på to maskiner

July 22

Sådan Sync Outlook på to maskiner


Synkronisering Microsoft Outlook mellem to forskellige computere er ofte en hovedpine, som brugerne oplevelse, fordi Microsoft ikke tilbyder mulighed for at gøre dette gennem Outlook-programmet. Der er imidlertid en række metoder til med succes at synkronisere Outlook tværs af to computere. Metoderne til synkronisering falder i to store kategorier: dedikeret software, der synkroniserer Outlook og online-tjenester, der udnytter forskellige værktøjer til at synkronisere visse aspekter af Outlook. Disse metoder er forskellige i brugervenlighed og regning.

Instruktioner

Brug softwaren til at synkronisere Microsoft Outlook

1 Find et program, der passer til dine specifikke behov for synkronisering Microsoft Outlook. En række programmer, såsom Sync Outlook og SynchPst, er til rådighed til at synkronisere Microsoft Outlook mellem to computere. Men nogle programmer automatisk synkronisere Outlook i baggrunden (automatisk), mens andre gøre brugeren sync de to computere manuelt. Endvidere er omkostningerne ved disse programmer varierer udstrækning. Gennemgå deres funktioner og vælge den, der er bedst for din situation.

2 Installer synkronisering på hver computer, som du ønsker at synkronisere Outlook på. Aktivér deling mellem de to computeres Outlook-mapper.

3 Synkroniser Outlook mapper mellem de to computere. Hvis dit synkronisering program ikke tillader baggrund synkronisering, skal du sørge for at synkronisere din Outlook-mapper, hver gang der foretages væsentlige ændringer i en af ​​dine Outlook-programmer.

Sådan Sync Outlook Brug Online Services

4 Bestem de funktioner, du ønsker at synkronisere på Outlook. Hvis du ikke bruger Opgaver, Kalender og / eller Kontakter funktioner i Outlook, så ignorere tjenester, der søger at synkronisere de aspekter af Outlook.

5 Udnyt tilgængelige værktøjer til at synkronisere aspekter af Outlook. Mange af disse værktøjer udnytte Googles online-værktøjer (som Google Kalender og Gmail Kontaktpersoner) til magten sync af de to computere. Tjenester såsom Google Kalender Sync er i stand til at synkronisere din Outlook-kalender med en Google Kalender (som efterfølgende kan synkroniseres med en anden kopi af Outlook).

6 Brug yderligere værktøjer til synkronisering ekstra Outlook-data. Yderligere værktøjer som Outshare og Wyncs giver fuld synkronisering til Outlook applikationer på tværs af computere. En komplet liste over gældende værktøjer kan findes på Slipstick Systems artikel om "Synkronisering Outlook ved hjælp af Web Services."

7 Synkroniser data mellem version af Outlook på en regelmæssig basis for at holde dem opdateret. Mange af disse værktøjer vil kræve manuel synkronisering, når en bruger ønsker for de to version af Outlook til at blive synkroniseret.

TIPS

  • -Mens Det er billigere at bruge online værktøjer til synkronisering Microsoft Outlook, kan brugere med lille computer erfaring have en lettere gang ved hjælp af dedikeret software til at synkronisere Microsoft Outlook mellem to computere.

relaterede artikler