Sådan udskriver trådløst med trådløs Laptop

March 18

Sådan udskriver trådløst med trådløs Laptop


Laptops med indbyggede trådløse Bluetooth-forbindelser er i stand til at oprette forbindelse til en anden Bluetooth-udstyr, herunder trådløse printere. En printer kan også udskrive trådløst med brug af en adapter. Udskrivning med en trådløs printer frigør en bruger fra de begrænsninger af en printer kabel. Det giver også andre computere i nærheden til at udskrive fra den samme printer (og undgå omkostningerne ved at købe en anden printer for hver computer).

Instruktioner

Bluetooth-printer

1 Tænd for Bluetooth-printeren og den bærbare computer.

2 Klik på "Start" knappen på skrivebordet, vælg derefter "Kør". Hvis du bruger en Windows 7 eller Windows Vista-computer, skal du trykke på "Windows" knappen, efterfulgt af "R" for at åbne vinduet Kør.

3 Skriv "bthprops.cpl" og klik på "OK" for at åbne vinduet Bluetooth Egenskaber.

4 Vælg "Bluetooth-indstillinger" og derefter klikke på "Tilføj". Vælg "Min enhed er sat op og klar til at blive fundet," og derefter klikke på "Næste". Den trådløse bærbare computer vil nu søge efter alle Bluetooth-enheder i nærheden.

5 Klik på printeren, når den vises på displayet, og klik "Næste". Indtast den firecifrede adgangsnøgle (opført i Bluetooth printerens brugervejledning) og klik på "OK". Dette par printeren med den trådløse bærbare computer.

6 Start programmet, som du vil udskrive, og derefter åbne dokumentet. Klik på "File", "Udskriv" og vælg Bluetooth-printer som den enhed, du vil udskrive. Klik på "OK", og printeren vil udskrive dokumentet.

Trådløs adapter Printer

7 Slut USB trådløse adapter til en USB-port på computeren. Denne adapter kommunikerer med printeren.

8 Tænd for printeren og computeren. Computeren hedder det har opdaget en nyligt tilsluttet printer.

9 Indsæt driver installations-cd'en i computerens optiske drev. Vent til installationsguiden for at indlæse.

10 Klik på "Næste" og derefter rulle gennem og acceptere licensaftalen. Lad navn installation og placering som er og klik på "Install" og driverne til den trådløse printer vil installere på computeren.

11 Start programmet, som du vil udskrive, og derefter åbne dokumentet. Klik på "File", "Udskriv" og vælge den trådløse printer som den enhed, du vil udskrive. Klik på "OK", og printeren vil udskrive dokumentet.


relaterede artikler