Kan du streame video til iPad?

October 1

En af de attraktive funktioner i iPad er, at du har en stor og klar skærm at se videoer på. Du kan se videoer, som du optager med din iPad, men du kan også streame videoer fra internettet på enheden. Når du ønsker at se online videoer, et par muligheder.

YouTube-videoer

En af de nemmeste måder at streame videoer på din iPad er at udnytte den indbyggede YouTube applikation. Du kan blot trykke på dens ikon og derefter begynde at se alle de videoer, der er tilgængelige på YouTube-netværket. Du kan søge efter individuelle videoer eller bare rulle gennem en liste over populære videoer på sitet. Når du finder en video, du vil se, klik på det, og det begynder at spille på skærmen.

Video Stream Application

Video Stream ansøgning er en anden måde, at du kan få adgang til videoindhold på din iPad. Med dette program kan du gemme videofiler på din Mac eller PC og derefter se dem fra din iPad. Ved at gøre dette, kan du spare plads på din iPad og gemme alt på din computer. Så når du ønsker at se en video, bare åbne programmet, og du kan vælge den video, du vil se.

Slingbox

Den Slingbox er en enhed, der giver dig mulighed for at streame indhold fra et tv via internettet til din iPad. Du skal købe en Slingbox enhed og tilslutte den til et fjernsyn. Så noget, der dukker op på dit tv kan udsendes via Slingbox. Du skal også downloade SlingPlayer programmet på din iPad til at udnytte denne funktionalitet. Derefter kan du åbne app og begynde at se live-tv.

Deling Videos

Når du ønsker at dele videoer med en person på en iPad, kan du bruge et par metoder. For eksempel kan du blot sende en e-mail til den person, med et link til video online. Den person med iPad kan derefter klikke på linket, og videoen begynder at afspille. Du kan også gemme videoen i en dråbe boks ansøgning og tillade iPad at få adgang til dueslaget. Dette giver dig mulighed for at dele hjemmevideoer og andet videoindhold med brugere på en iPad.