Hvordan forbinder jeg en Dell C600 til internettet?

March 14

Hvordan forbinder jeg en Dell C600 til internettet?


Dell C600 laptop er udstyret med internet connectivity kapaciteter. Den leveres med et trådløst kort allerede pre-installeret og begge modemforbindelsen og netværksforbindelse porte til dial-up og bredbåndsforbindelser. Du skal kontakte en Internet Service Provider og købe en internettjeneste pakke for at sikre adgang til en Internet-netværk. Når du har gjort det, kan du vælge mellem følgende muligheder for at tilslutte din Dell C600 til internettet, afhængigt af den service, du har købt: dial-up, bredbånd eller trådløst.

Instruktioner

Dial-up Connection

1 Find modem-forbindelse porten på bagsiden af ​​computeren. Denne port vil ligne et telefonstik, som du vil forbinde en telefonlinje direkte ind på din computer få adgang til din dial-up Internet service. Der vil være to havne lige ved siden af ​​hinanden. Forbindelsen modem skal være den mindste af de to. Den anden er netværksforbindelsen port, som bruges til at forbinde til bredbåndsinternet service, såsom kabel eller DSL.

2 Slut den ene ende af en telefonledning til modem-forbindelse port.

3 Slut den modsatte ende af telefonlinjen til et telefonstik i dit hus.

4 Tænd din Dell C600 og følg instruktionerne, du får af din internetudbyder. Hver udbyder har forskellige instruktioner til, hvordan du opretter din første tilslutning, så du bliver nødt til at kalde dem for at få din forbindelse i gang.

5 Klik på internetbrowseren ikonet på skrivebordet eller proceslinjen efter du har oprettet din forbindelse. Klik på knappen "Connect" for at starte opkaldet-in processen.

bredbåndsforbindelse

6 Find netværksforbindelsen porten på bagsiden af ​​din bærbare computer. Dette vil være den største af de to tilslutningsporte.

7 Slut den ene ende af et Ethernet-kabel i netværksporten på din bærbare computer.

8 Slut den modsatte ende af Ethernet-kablet i Ethernet-porten på bagsiden af ​​dit bredbåndsmodem. For bredbånd, vil du enten have et kabel eller en Digital abonnenter Line (DSL) modem.

9 Sørg for, at et kabel linje er tilsluttet kabelmodem fra et kabel stikkontakt i væggen. Der vil være en forbindelse på bagsiden af ​​modemet til at indsætte kablet ind. For DSL, skal du sørge for, at der er en telefonlinje forbundet fra den ene ende af DSL-modem til en DSL konfigureret telefonstik. For både kabel og DSL, vil en tekniker nødt til at komme til dit hus til at konfigurere dine forbindelser i første omgang. Dette vil blive planlagt, når du først abonnere på din tjeneste.

10 Følg instruktionerne til dig af din tjenesteudbyder for at initialisere din forbindelse. Når du har oprettet din forbindelse, at komme til internettet er så simpelt som at sikre alt er tilsluttet korrekt, og klikke på browserens ikonet Internet på din computer.

Wireless Router

11 Slut den ene ende af et Ethernet i dit kabel eller DSL-modem. Tilslut den anden ende i en af ​​Ethernet-porte på din trådløse router. Du skal bruge en anden Ethernet-kabel til at forbinde routeren til din bærbare computer til indledende konfiguration formål.

12 Konfigurer din trådløse router ved at åbne din internetbrowser og skrive i URL-adresse, der svarer til din router. Dette vil blive givet i brugsanvisningen til din router, da hver enkelt webadresse er forskellig for hver model router. For nogle modeller, kan du nødt til at skrive et brugernavn og en adgangskode. Dette er normalt "admin" for begge felter, men de fulgte med din router vil fortælle dig for sikker.

13 Opsæt dit netværk navn, router password og administrative adgangskode til din trådløse router. De trin, du tage at gøre dette vil variere afhængigt af modellen router, du bruger. Igen vil retninger indgå med routeren. Sørg for at gemme dine indstillinger når du har fuldført disse handlinger.

14 Tag Ethernet-kablet, der løber fra din bærbare computer til den trådløse router og slå alt fra.

15 Tænd alt tilbage på og klik på internetbrowseren ikonet på skrivebordet eller på proceslinjen. Du vil forbinde direkte til internettet. Du kan kontrollere signalstyrken på dit trådløse netværk ved at se på ikonet Trådløs netværksforbindelse på proceslinjen på skrivebordet.

TIPS

  • Inden du tilslutter og frakoble kabler i enheder, altid sikre, at alt er slukket for at undgå funktionsfejl med enhederne.

relaterede artikler