Hvordan laver næseparti Blinker Film Redigering

May 22

Hvordan laver næseparti Blinker Film Redigering


Med den magiske film redigering, kan du tilføje effekter til din video for at gøre det se ud som om pistolen, du bruger har en snude flash, som ligner en byge af lys. Hvis du har en avanceret redigering program som Final Cut eller Adobe Premiere, kan du bruge programmets overlay værktøjer til blot lægge et andet billede over dine vigtigste stykke video; men hvis du har indfødte video editor såsom Windows Movie Maker, skal du oprette denne effekt ved hjælp af en effekt plug-in.

Instruktioner

1 Import og træk din video på Windows Movie Maker tidslinje. Din video skal funktionen nogen skyde en pistol gør det ser realistisk med en rekyl i den falske affyring af pistolen.

2 Download GIMP software (gimp.org). Fra hovedsiden, klik på "Download til Windows" og derefter klikke på "Download" igen, når du bliver bedt om på næste side. Klik på "Install" når du bliver bedt i et popup-vindue.

3 Download en pistol flash effekter pakke fra Stubbs Effekter på 4Shared netværket (4shared.com). Gem effekter i en mappe, som du vil huske til senere.

4 Placer markøren på tidslinjen, hvor pistolen er i første omgang fyret. Klik på "Split" værktøj under videoen seeren til at splitte dit klip på det sted.

5 Flyt markøren fremad en ramme. Tryk derefter på Split værktøj igen at opdele videoen en anden gang.

6 Placer markøren i det indre ramme, der nu sidder mellem de to længere klip, og vælg derefter "Tools" fra Movie Maker vinduet, og vælg derefter "Tag billede fra Preview". Klik på "Ja" når du bliver bedt i popup-vinduet.

7 Åbn GIMP software ved at klikke på menuen Start, vælge Programmer og derefter vælge GIMP.

8 Klik på "File" og derefter "Åbn" i GIMP vindue, der siger "GNU Manipulation Program." Find skærmbillede billede, du har taget i trin 6, og på den for at åbne den.

9 Klik på "File" og derefter "Åbn" igen i GNU Manipulation Program, og find derefter næsepartiet flash virkning fra de filer og mapper på computeren. Klik på filnavnet, og klik derefter på "Åbn".

10 Klik på rektangel Select Tool i GIMP værktøjskassen, og derefter klikke og trække et rektangel omkring snude flash billedet i GIMP preview vinduet.

11 Kopier billedet ved at trykke Ctrl-C.

12 Klik på markøren på video skærmbilledet og tryk på "Ctrl-V" for at indsætte næsepartiet flare billede på billedet.

13 Vælg Scale værktøjet fra GIMP værktøjskassen, og klik derefter på næsepartiet flash. Træk snude flash billedet i at gøre det den størrelse, det skal være til at passe med pistolen i skærmbilledet. Tryk derefter "Scale" fra popup-vinduet.

14 Vælg flytteværktøjet fra GIMP værktøjskassen for at flytte næsepartiet billedet i den placering, det skal være at vise opblussen kommer ud af pistolen. Brug Roter værktøj i GIMP værktøjskassen, hvis du har brug for at justere rotation af billedet.

15 Hold musen over screenshot billedet, så du ser et anker ikon. Klik på billedet for at forankre de ændringer, du lige har lavet på screenshot billedet.

16 Vælg "File" og derefter "Gem" for at gemme billedet.

17 Naviger tilbage til Movie Maker. Vælg "Pictures" fra ruden Maker Opgaver filmen, og vælg derefter det screenshot billede, du gemte i trin 6. Du vil nu se, at billedet er blevet ændret til at omfatte en snude flash.

18 Slet det enkeltbillede, du isoleret i trin 5 og 6. Træk derefter den nye screenshot med næsepartiet flash på plads på tidslinjen.

TIPS

  • Udover snude flash billede, vil du sikkert også vil inkludere Lyden af ​​en pistol. Den Stubbs Effekter Pakken indeholder også pistol lydeffekter, som du kan trække til audio område på tidslinjen under næsepartiet flash image.