Hvordan man skriver & Print Kontrol i Ubuntu

May 24

Hvordan man skriver & Print Kontrol i Ubuntu


Selvom Linux - det operativsystem, der er udstyret med Ubuntu som distribution - er ikke så almindeligt anvendt som andre på markedet, det giver muligheder for specifikke opgaver, ligesom bogføring og endda tjekke skrivning og udskrivning. Det kan tage lidt tid at installere og konfigurere korrekt, men når du har det sat op, kan du udskrive på fortrykte checks. Hvis du har den magnetiske blæk, kan du endda udskrive hele kontrol ved check papir.

Instruktioner

1 Adgang GnuCash (se referencer), en regnskabsmæssig pakke, der inkluderer kontrol trykning kapaciteter. Standardindstillingerne er for Quicken / Quickbooks kompatibel checks, men der er en anden indstilling til MS Money kompatibel kontrol former. Du kan oprette andre kontrol udskrivningsindstillinger, så længe du ved, hvor alle de linjer er på checken. GnuCash er tilgængeligt på Ubuntu repositories.

2 Print dine checks med KMyMoney (se Referencer). Ubuntu er baseret på Gnome og KMyMoney er en software indfødte til KDE-miljøer, men du kan bruge KDE software på Ubuntu. Det kræver, at du hente flere afhængigheder og biblioteker, end du ellers ville have til med Gnome indfødte software. KMyMoney prints og logfiler alle dine checks i ét trin. Husk at du skal bruge den korrekte kompatibelt papir eller formularer. KMyMoney er tilgængeligt på Ubuntu repositories.

3 Brug Makecheque at udskrive dine checks (se Resources). Makecheque er et script, der er skrevet i Ruby, så det kræver, at du downloader en Ruby oversætter så det fungerer korrekt. Du har også downloade scriptet og kopiere bin / makecheque fil i / usr / local / bin mappe på din computer. Du skal også kopiere share / makecheque / i / usr / local / share mappe. Du bør også se på de tilgængelige kontrol specifikationer, hvis du er nødt til at ændre en til at passe din check formularer.

4 Print dine kontrollister med FreeCheck (se Resources). Dette er script, der er perl-baseret, så du skal installere perl for at det virker korrekt. Du er nødt til at hente det online og køre den eksekverbare FreeCheck fil. Det producerer kontrol i en .pdf-fil, som du derefter kan udskrive, men det har ikke været professionelt testet, så der er en chance for det kan give dig problemer med din bank.


relaterede artikler