Sådan oprettes flere Windows Directories Fra et Excel regneark

April 15

Microsoft Excel er et robust spreadsheeting ansøgning med en bred vifte af funktioner egnede til mange miljøer. Programmet opretter rapporter, diagrammer, databaser og endda spil. Brugere kan indtaste data som tekst eller bruge et bredt sæt af billeddiagnostiske værktøjer til at tegne eller manipulere billedfiler. Programmet også bekvemt tilbyder grundlæggende filhåndtering kommandoer. På ethvert tidspunkt, mens programmet er åbent, kan brugeren interagere direkte med computerens harddisk til at oprette nye mapper. Flere Windows mapper kan oprettes nemt i forskellige steder.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Excel. Standard regnearksskabelon indlæses. Det er ikke nødvendigt at indlæse andre regneark eller interagere med denne nye speadsheet fil til at bruge Excel sagsakter management funktioner. Men et regneark skal vises, så hold den tomme skabelon åben. Alternativt kan du udføre denne opgave med et eksisterende regneark, hvis du planlægger at gemme den i de nye mapper, du vil oprette.

2 Klik på menuen "Filer". En liste over kommandoer vises.

3 Find kommandoen "Gem som". Dette er ikke det samme som "Save" kommando, som tilbyder ingen yderligere fil management funktioner. Hvis kommandoen Gem som den ikke vises, er programmet gemmer funktionen på grund af ringe hyppighed af brug. Klik på pil ned i bunden af ​​listen Filer-menuen for at udvide menuen og se alle skjulte kommandoer. Gem som funktion vil blive opført.

4 Klik på "Gem som". En ny dialogboks vindue vil poppe op. Dette vindue indeholder en række værktøjer til administration af filer, herunder evnen til at oprette flere mapper i Windows.

5 Gå til den harddisk, hvor du ønsker at skabe den første mappe. Find denne placering ved at klikke på drop-down pilen for enden af ​​"Gem i" feltet. Du kan vælge hurtigt en eksisterende mappe, som den nye mappe vil gå. Fra denne menu kan du vælge steder på andre drev eller tilsluttede enheder, hvis det ønskes.

6 Klik på knappen "Opret ny mappe", når du har valgt et sted for din første nye Windows mappe. Denne knap er til højre for Gem i feltet og ligner en tom mappe med en accent øverste højre hjørne, kendetegnet ved en lille stjerne ikon. Du vil vide, at du har valgt den rigtige knap ved at holde musen over knappen og se ordene "Opret ny mappe."

7 Indtast et navn til den nye Windows mappe, du ønsker at oprette, og tryk på "Enter". Den nye mappe vises i de vigtigste rude i dette vindue.

8 Gentag denne proces for hver Windows mappe du ønsker at oprette. Du kan gå til en ny placering, hvis det ønskes for hver mappe, eller oprette flere mapper på samme sted.

TIPS

  • Hvis du skriver forkert navnet på den nye mappe, skal du højreklikke på mappen, efter at den er skabt i hovedvinduet ruden og vælg "Omdøb".

relaterede artikler