Hvorfor har min computer Slow Down Når Afspilning Lyd eller Video?

December 1

Hvorfor har min computer Slow Down Når Afspilning Lyd eller Video?


Med høj hastighed internetforbindelser hastigt stigende i popularitet, har lyd og video bliver en integreret del af internetoplevelse. Hvis din computer er at have problemer med at holde op, er der et par ting, du kan tjekke at medbringe din hardware ajour med din browsing vaner.

vædder

Random Access Memory, eller RAM, er hukommelsen computeren bruger til at køre den software, du har installeret. Hvis din computer ikke klarer sig godt, når man spiller lyd- eller videofiler, kan du ikke har nok RAM til at udføre disse memory-intensive opgaver. Med de fleste computere kan du tilføje mere, så efter du tjekke at se, hvor meget du har, kan du ønsker at kontakte din lokale specialist for en opgradering - eller bare prøve det selv.

Disk Space

Ud over at bruge RAM til magten applikationer, computere ofte afhængige af harddiskens plads som "virtuel RAM." Prøv at holde mindst 5 GB gratis på alle tidspunkter, så computeren kan bruge denne plads, når det er at løbe tør for fysisk RAM.

File Fragmentering

I normale spare, flytte og slette filer, kan harddiske opleve fil fragmentering som data omfattende enkelte filer bliver spredt over forskellige dele af din harddisk. Windows-baserede systemer er mest ramt af dette, men de kommer med en defragmentering program indbygget i, at du skal køre regelmæssigt for at opretholde en optimal ydeevne. Mens Mac OS X hævder at ikke kræve defragmentering, kan systemet stadig nyde godt af en optimering program, som den frit tilgængelige Onyx.

Webbrowser Cache

Når du browser på internettet, webbrowseren gemmer sider lokalt i en cache til at fremskynde din online oplevelse. En cache kan vokse temmelig store med tiden, og nogle gange hindre mere end det hjælper. Rydde browserens cache og slette disse midlertidige internetfiler kan føre til bedre audiovisuelle præstationer, især hvis du lytter og ser i din browser.

Virus og Spyware

Selv om det er rigtigt, at Mac-brugere ikke er så plaget af virus og spyware, hvis du kører Windows, skal du have et antivirusprogram installeret og holde dine virusdefinitioner ajour. Ud over virus, kan spyware krybe ind i din computer fra mange forskellige hjørner af internettet. En regelmæssig scanning for at fjerne virus og spyware kan gøre meget for at forbedre systemets ydeevne.


relaterede artikler