Hvordan kan jeg Shrink en MP3-fil?

December 26

Hvorvidt uploade musik til din MySpace eller Facebook-side eller deling sange med venner via e-mail eller instant messengers, evnen til at indsnævre størrelsen på en MP3-fil er en hjælpsom færdighed i at sende filer på nettet. Gør dine MP3-filer mindre og mere alsidig med gratis mp3 konvertering software.

Brug af iTunes

iTunes er et gratis musikafspiller designet og distribueret af Apple Computer. Spilleren er tilgængelig til både Windows og Mac OS som en gratis download fra Apples hjemmeside. Bortset fra at spille mange forskellige slags lydfiler, iTunes har også evnen til at konvertere og skrumpe mp3-filer.

Når afspilleren er installeret og sat op med dit musikbibliotek, vælg "iTunes-indstillinger" fra menuen Arkiv. Klik på fanen "Generelt" og derefter på "Importer indstillinger." Vælg "MP3 Encoding" fra den første rullemenu og i det andet, en relativt lille bit-rate, såsom 128 kbps.

For at skrumpe en MP3-fil, skal du blot vælge den sang eller en fil i iTunes 'browser, og klik på "Opret MP3-version" under fanen "Avanceret" i menuen. En ny, mindre version af din sang vil blive oprettet.

Brug FreeRIP

FreeRIP er en Windows-only program, gratis til download på FreeRIP hjemmeside (se Ressourcer til link). FreeRIP vil konvertere cd-lyd, WMA, CDA, og OGG-filer til MP3, samt udføre MP3 til MP3 bit rate konverteringer.

Hent FreeRIP og installere den. Når programmet er åbent, skal du indstille den til "Conversion Mode" ved at vælge "konvertering" fra fanen Vis. Dernæst skal du vælge "Vælg filer til at konvertere" fra menuen Filer og tilføje de filer, du ønsker at konvertere. Vælg den ønskede bitrate og vælg "Konverter valgte filer til MP3" for at starte konverteringen.

Bit Rate Konverteringer og lydkvalitet

Lydkvaliteten af ​​din slutresultatet MP3-fil er direkte proportional med bithastighed, du vælger at konvertere det til. Det er vigtigt at tage hensyn til den endelige anvendelse af din MP3-fil, for at finde en balance mellem god lydkvalitet og bekvemmelighed filstørrelsen. En 64 kbps MP3-fil vil være utroligt små, hvilket gør den ideel til overførsel via e-mail, men lydkvaliteten vil være meget meget fattige. En 256 kbps MP3 lyder nøjagtig til optagelsen, uden "warble" effekt i overensstemmelse med lavere bithastigheder, men har den ulempe at være usædvanligt stort overføre.

Som et eksempel, vil en fire minutters sang kodet ved 64 kbps vejer på 1,5 megabyte. Den samme sang kodet ved 256kbps vil være meget større, på 6,1 megabyte.


relaterede artikler