Sådan Send penge med Amazon

October 16

Sådan Send penge med Amazon


Amazon er typisk forbundet med modtagelse af elementer stedet for at sende dem; selskabet steg til fremhævelse ved at etablere sig som en førende i online markedsplads, der tilbyder bøger, musik og et utal af andre produkter. Du betaler for dine varer og modtage dem med posten kort tid derefter. Amazons "Amazon Payments" service fortsætter traditionen med at sende penge, men det efterlader på behovet for at købe varer. Mere af en mellemmand og penge-transfer service end noget andet, kan du sende penge med Amazon Payments til nogen med en e-mailadresse, mobilnummer eller Amazon-konto.

Instruktioner

1 Åbn en webbrowser, og navigere til Amazon Payments hjemmeside på payments.amazon.com.

2 Log ind på din Amazon-konto. Opret en ny, hvis du ikke har en i forvejen.

3 Klik på "Send penge" fanen øverst på siden.

4 Skriv modtagerens e-mail-adresse, Amazon alias eller mobilnummer ind i "Modtager:" feltet.

5 Skriv det beløb, du vil overføre, i amerikanske dollars, i "Beløb:" feltet. Overførslen skal være mindst 1 $.

6 Klik på alternativknappen ved siden af ​​enten "varer / ydelser" eller "Cash Advance" til staten, hvilken type betaling, du foretager. Varer og tjenester typisk pådrage ingen ekstra bankgebyrer, men Amazon advarer om, at bankerne undertiden opkræver ekstra for kontant forskud.

7 Tilføj en note i feltet "Valgfri Note", hvis det ønskes, og klik derefter på "Fortsæt". Du vil blive taget til en betalingsmulighed side.

8 Klik på alternativknappen ved siden af ​​den betalingsmulighed, du gerne vil bruge; du kan finansiere overførslen med din Amazon-konto balance eller tillade Amazon til at trække de penge fra en bankkonto eller kreditkort, som du tidligere har bekræftet med selskabet. Hvis du har flere kort eller konti verificeret, vælge, hvilken en du gerne vil bruge via en drop-down menu.

9 Klik på "Fortsæt".

10 Gennemgå detaljerne transaktionsomkostningerne og klik på "Send" for at afslutte sende penge med Amazon.

TIPS

  • Modtageren skal have eller oprette en Amazon-konto for at modtage pengene.