Hvordan åbner jeg porte i Windows Firewall?

May 11

Windows Firewall er en komponent i Microsoft Windows 7, der beskytter din computer mod trusler på internettet og lokale netværk. Windows Firewall kræver programmer, der skal godkendes til at modtage forbindelser og blokerer unødvendige porte fra at modtage anmodninger fra andre computere. Hvis Windows Firewall blokerer en port på computeren, kan du fjerne blokken ved at åbne porten. Efter åbning vil det program, du forsøger at bruge kunne modtage kommunikation fra omverdenen.

Instruktioner

1 Klik på "Start" og derefter klikke på "Control Panel".

2 Skriv "firewall" i boksen "søg" i øverste højre hjørne af skærmen.

3 Klik på "Windows Firewall" fra listen over resultater.

4 Klik på "Avancerede indstillinger" på venstre side af skærmen og leverer administrative tilladelser når du bliver bedt. Dette kræver viden om en administratoradgangskode, hvis din konto ikke pt har administrative rettigheder.

5 Klik på "Indgående regler" og derefter klikke "Ny regel".

6 Vælg "Port" fra listen over regeltyper og klik på "Næste".

7 Indtast nummeret eller numrene på de porte, du gerne vil åbne, adskilt af kommaer; for eksempel, "80.110.443" uden anførselstegn. Klik på "Næste".

8 Vælg "Tillad Connection" og derefter klikke på "Næste".

9 Vælg de typer af netværk reglen vil gælde for ved at markere de relevante bokse. For eksempel, "Offentlig" giver den regel der skal anvendes på kilder fra hvor som helst på internettet, mens "Privat" vil begrænse adgangen til computere på det lokale netværk.

10 Skriv et navn til reglen, og klik derefter på "Finish". Reglen anvendes straks.


relaterede artikler