Sådan deaktivere pegefeltet på en Thinkpad med OpenSUSE

September 20

OpenSUSE er en af ​​de mange distributioner af den gratis og open source GNU / Linux operativsystem. Det kører på en række forskellige systemer, herunder Lenovo Thinkpad bærbare computere. Selv om der er en genvejstast til at deaktivere touchpad'en på Thankpad, kan X-vinduer software ikke genkende tastekombination. Men OpenSUSE leveres med en kraftfuld hardwarekonfiguration værktøj kaldet Endnu en Setup Tool (YaST), som du kan bruge til nemt at deaktivere din Touchpad interface fra skrivebordet.

Instruktioner

1 Klik på YaST genvej i din lancering menu eller starte en terminal. Skriv "yast" (uden anførselstegn) og tryk på "Enter" for at opdrage setup utility.

2 Klik på ikonet, der ligner en mus under "Index" fanen i YaST konfigurationsværktøj.

3 Fjern markeringen af ​​"Aktiver denne pointer" under Touchpad-enheden.

TIPS

  • Hvis du ønsker at deaktivere din touchpad, når du skriver, installere "touchfreeze" pakke. Du kan også køre de terminale kommandoerne "synclient TouchpadOff = 1" (uden anførselstegn) og "synclient TouchpadOff = 0" (uden anførselstegn) for at deaktivere og aktivere Touchpad fra kommandolinjen. Du kan tildele disse kommandoer til en genvejstast til hurtigt at aktivere og deaktivere din Touchpad på kommando.