Sådan Send en SMS fra Rediff

August 30

Sådan Send en SMS fra Rediff


Rediff, Indiens populære websted og kommunikation softwareudvikler, tilbyder en solid udvalg af gratis messenger software, som du kan bruge til at holde kontakten med venner og familie over hele verden. Men ikke alene Rediff Bol messenger tillader dig at sende onlinemeddelelser til andre Rediff brugere, er det gratis hjælpeprogram giver dig også mulighed for at sende gratis SMS (Short Message Service) tekstbeskeder til mobiltelefoner.

Instruktioner

1 Download en gratis kopi af Rediff Bol, installere programmet og derefter starte det. Klik på "Registrer" knappen for at tilmelde dig en Rediff Bol konto, eller klik på "Log ind" knappen for at logge ind, hvis du allerede har Rediff Bol eller en rediffmail konto.

2 Opsæt din venneliste. Indtast en e-mail-konto eller mobilnummer i feltet under "Tilføj venner" overskrift. Klik på knappen "Tilføj" til venstre for "Tilføj venner" for at tilføje dine kontaktoplysninger til din venneliste.

3 Klik på knappen "Send SMS", og vælg derefter en af ​​kontakter fra din venneliste. Klik på "OK".

4 Skriv en kort besked i feltet nederst på Send SMS vinduet. Klik på knappen "Send" for at sende din SMS-besked til din kontaktperson.