Sådan Burn AVI filer til en DVD-RW

June 30

Sådan Burn AVI filer til en DVD-RW


En AVI-fil - Det AVI stående i "avi" - er en af ​​de mest almindelige formater for en digital video klip eller film, der skal findes i de fleste dvd-afspillere kan afspille AVI-filer, som om de var DVD-film,. som kan de fleste computer videoprogrammer. Selvfølgelig, for at få AVI filer til en DVD-afspiller - eller til at overføre dem mellem computere, eller bare til at bakke dem op på et sikkert sted - du nødt til at brænde filerne til en dvd eller DVD RW disk. Heldigvis er denne proces er ikke så svært at gennemføre.

Instruktioner

1 Sæt den tomme DVD-RW-disk i computerens DVD-RW drev, derefter starte dine foretrukne DVD-skrivning program.

2 Vælg "brænde filer eller mapper til disk" valgmulighed. Afhængigt af din software, kan denne mulighed også mærkes "skrive filer til disk", "Opret data disk" eller bare "build".

3 Klik på knappen "Gennemse" og navigere gennem mapper på din computers harddisk, indtil du finder den AVI fil (er), du vil brænde på den tomme DVD-RW disk.

4 Klik på knappen "Burn", efter at du har sørget for, at destinationen drev er det ene indeholder din tomme disk. Dit program vil nu brænde AVI filer på DVD-RW.


relaterede artikler