Sådan Slet dublet-filer i iTunes

March 11

Sådan Slet dublet-filer i iTunes


Hvis dublerede numre af samme kunstner fylder dit iTunes-bibliotek, det dubletter funktion i iTunes 8 simplificerer processen med at identificere og slette dem. Det scanner hele dit musikbibliotek og viser duplikere spor i ét vindue. Når du slette dublerede filer fra biblioteket på din computer, synkronisere din iPod eller iPhone for at fjerne eventuelle dubletter føjet til enheden under den sidste synkronisering, i henhold til "Hvordan man gør alt iPod & iTunes."

Instruktioner

1 Åbn iTunes på din computer og klikke på "Music" fanen under Bibliotek kategori i venstre iTunes indholdsoversigten.

2 Klik på "File" på menulinjen øverst på din Macintosh. For pc'er, klik på "File" øverst i iTunes-vinduet. Vælg "Display Dubletter" fra menuen på drop-down-fil for at vise alle dublerede sange i dit iTunes-musikbibliotek.

3 Klik kolonnen "Time" i toppen af ​​de vigtigste iTunes-vinduet til at organisere dine dublerede sange ved sangens længde. Hvis du har forskellige versioner af en sang i biblioteket, vil iTunes betragte dem dubletter, så det er vigtigt at identificere duplikerede numre efter tid samt navn på sang.

4 Klik én gang på en dublet titel i vinduet for at fremhæve det. Tryk på "Slet" eller "Backspace" tasten på tastaturet for at slette to eksemplarer, og vælg "Flyt til papirkurv" eller "Fjern" på vinduet bekræftelse til at sende de fremhævede titler til computerens papirkurv eller papirkurven. For at fjerne en fil fra iTunes, men holde det på din computer, klik på "Keep File" på vinduet bekræftelse.