Sådan installeres Media Center på Vista

January 7

Sådan installeres Media Center på Vista


Microsoft skabte Windows Media Center til at være det eneste program, du bliver nødt til at spille stort set alle medier, du kan oprette eller downloade fra internettet. Når det er installeret, programmet er i stand til at spille musik, video og billedfiler. Det er også i stand til at downloade streaming video og endda indfange tv-signaler, hvis du har en tv-tuner installeret på din computer. Installation det er nemt og det er allerede downloadet på de fleste nyere pc'er.

Instruktioner

1 Kontroller, at din internetforbindelse virker. Programmet kan ikke installere uden internetadgang. Åbn Windows Media Center på din computer ved at klikke på "Start" ikonet, derefter "Alle programmer" og derefter "Windows Media Center". Første gang du kører det, vil programmet begynde sin oprettet proces. Når vinduet popper op, skal du vælge enten udtrykkelig eller brugerdefineret opsætning. Hvis du vælger express, gå til trin 4.

2 Klik på "Næste". Læs anvisningerne på siden, og klik på "Ja" for at tillade Media Center til automatisk at hente indhold, når rådighed, eller "Nej", hvis du ikke vil have Media Center til at gøre dette. Klik på "Næste" og tillade Media Center til at installere sig selv på din computer.

3 Opsæt dine præferencer efter Media Center har installeret. Vælg det medie, du gerne vil i forbindelse med mediecenter (f.eks mp3, avi, mpeg). Vælg mapper, som downloadede indhold skal gemmes. Konfigurer dine højttalere og video fangstanordninger (f.eks webcam, tv-tuner) ved at synkronisere dem med Media Center. Klik på "Færdig".

4 Genstart computeren til den nye installation og indstillinger træder i kraft. Start Windows Media Center på samme måde, som du gjorde i trin 1. Denne gang, i stedet for en opsætningsmenu, vil mediecentret åben til at afspille dine mediefiler.

TIPS

  • Windows Media Center er inkluderet i Windows Vista og Windows 7. Hvis du ikke har det, logge på Microsoft.com og skrive til virksomheden. De bliver nødt til at sende dig installere, da det ikke tilbydes til download på deres hjemmeside.