Sådan Link Linkedin Grupper til Blogger

May 22

LinkedIn Grupper er en funktion, der giver LinkedIn-brugere at oprette, kapellan og deltage i faglige samtaler med andre brugere på sitet. Hvis du har en Blogger blog og du gerne vil automatisk tilføje links til din nye blog indhold på en LinkedIn gruppe, du er administrator for, kan du nemt tilføje din blog feed webadresse til Nyhedsklip af din gruppe. Som du oprette nyt indhold på Blogger, LinkedIn krydse-indlæg det til din gruppes diskussionsforum for andre brugere at læse, vurdere og kommentere.

Instruktioner

1 Kopier din Blogger blog RSS-URL-feed til din computers clipboard. Find teksten på din blog, der siger "Abonner på: Indlæg (Atom)," typisk findes i sidefoden eller i bunden af ​​indholdsoversigten i din blog layout. Højreklik på den "Indlæg (Atom)" linket og derefter klikke på "Kopier genvej" eller "Kopier linkadresse" i pop-op-vinduet.

2 Log ind på LinkedIn konto, der har administrative rettigheder end den gruppe, som du vil linke din Blogger blog.

3 Kør musen hen over "Grupper" i den øverste vandrette menu på siden, og klik derefter på navnet på den gruppe, du ønsker i drop-down undermenu, der vises.

4 Klik på "Administrer" fanen i menuen under din gruppes navn.

5 Klik på "News Feeds" i venstre kolonne.

6 Indsæt din blog feed webadresse i Tilføj en News Feed felt, og klik derefter på knappen "Fortsæt" under feltet for at anvende ændringerne.

TIPS

  • Hvis din Blogger layout ikke har de Indlæg (Atom) link, kan du finde din blog feed URL ved at klikke på orange og hvid RSS-logo i browseren bar, og derefter kopiere webadressen, der vises til din udklipsholder.
  • LinkedIn kan tage flere timer at opdatere din blog feed i din gruppe. Hvis der, efter flere timer, du stadig ikke kan se din Blogger RSS-feed på din gruppes LinkedIn hjemmeside, sikre, at du har valgt "Vis Alle RSS Diskussioner" fra drop-down menuen under fanen Diskussioner.

relaterede artikler