Sådan Set Up en MySpace-konto

July 28

Disse dage ser det ud som alle har en MySpace-side. Hvis du ikke har en endnu, kan du blive bekymret sværhedsgraden er involveret i at oprette en MySpace-konto. Processen er faktisk hurtig og smertefri, og det tager kun et par minutter at få op at køre.

Instruktioner

1 Gå til MySpace hjemmeside og klik på "Tilmeld dig" knappen (se Resources nedenfor).

2 Udfyld de nødvendige oplysninger. Du skal give din e-mailadresse, fornavn, efternavn, adgangskode, land, postnummer, fødselsdato, køn og foretrukne sprog. Du vil også blive bedt om at markere et felt at sige, at du er enig med MySpace hensyn til service og fortrolighedspolitik. Klik på "Tilmeld dig", når du har udfyldt alle dine oplysninger.

3 Bekræft din identitet. Du skal indtaste en række breve, som vist i en grafisk. Dette er for at forhindre automatiserede tilmeldinger.

4 Upload et billede. MySpace spørger, om du ønsker at uploade et billede, så andre nemt kan identificere dig. (Det behøver ikke at være af dig selv.) Hvis du ikke ønsker at uploade et billede, kan du vælge "Skip" valgmulighed under feltet "Upload".

5 Inviter dine venner. Derefter har du mulighed for at invitere venner og familiemedlemmer på MySpace. Dette hjælper dig med at øge dit antal MySpace venner.

6 Bekræft din e-mail-adresse. Engang under opsætningen, MySpace sender en mail til den adresse, som du brugte, da du tilmeldte dig. Klik på linket i e-mailen for at bekræfte din konto.

7 Klæd dit websted. Du kan nu begynde at udfylde dine profiloplysninger og ændre dine baggrunde og fotos.

TIPS

  • Børn under 13 år bør få tilladelse fra en forælder eller værge før du tilmelder dig.

relaterede artikler